Seniorplein
Image default
Bedrijven

Demontabele 20ft container

4 redenen om te kiezen voor een 20ft container

De 20ft container wordt wereldwijd het meest gebruikt voor intermodaal vervoer. Maar wist u dat een 20ft container geschikt is voor veel meer doeleinden? In dit blog zoomen we in op 4 veelvoorkomende toepassingen van een 20 ft container.

1. Opslag

Een bekende toepassing van 20ft containers naast transport is opslag. De enorme opslagcapaciteit, de mogelijkheid te kiezen waar de deuren geplaatst moeten worden en de eenvoudige in- en uitlaatmogelijkheden maken de 20ft container enorm geschikt als opslagcontainer. Het veilig en droog opslaan van goederen is op deze wijze goed betaalbaar te houden.

2. Werkplaats

Steeds vaker worden 20ft containers ingezet voor het creëren van een bouwkeet/werkplaats. De container neemt niet al te veel ruimte in beslag, maar biedt wel voldoende ruimte voor het benodigde gereedschap. Met 2 of 3 20ft containers dicht bij elkaar kan tevens een buitenwerkplaats gecreëerd worden, door een dak te plaatsen boven de containers.

3. Evenementen

Ook voor het organiseren van evenementen worden containers steeds vaker ingezet. Een 20ft container is hiervoor het perfecte formaat. 20 ft containers zijn zo veelzijdig dat ze worden ingezet als omheining, garderobe, bars, kassa’s of podia.

4. Op maat gemaakt

U kunt een 20ft container ook geheel op uw situatie laten afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan de afmeting, kleur, toevoeging van deuren, interieur, verlichting of verwarming.

20ft containers bij Zelfbouwcontainer.nl

Zelfbouwcontainer.nl levert 20ft containers voor allerlei verschillende doeleinden. Zo biedt Zelfbouwcontainer.nl transport-, werkplaats- en opslagcontainers. Benieuwd wat uw opties voor een 20ft container of 10ft container zijn of wilt u een zelfbouwcontainer kopen ?Neem contact met ons op!

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/

Gerelateerde artikelen

Epoxyvloeren

Lekker gaan verven!

Wat heeft de camera betekent?