Seniorplein
Image default
Bedrijven

Omron bloeddrukmeters

Om je bloeddruk te laten meten hoef je tegenwoordig al lang niet meer de deur uit. Je bloeddruk namelijk, die meet je gewoon thuis. Het beste is om daarbij gebruik te maken van de bloeddrukmeters van Omron. Waarom? Vooral omdat deze bloeddrukmeters aanbevolen worden door zowel de Hartstichting als door de meeste Nederlandse huisartsen.

Ook de voor jou perfecte bloeddrukmeter

Omron heeft een breed aanbod aan bloeddrukmeters en daar is zeker ook de voor jou perfecte bloeddrukmeter bij. Zo biedt deze producent polsbloeddrukmeters, bovenarmbloeddrukmeters en eveneens bloedrukmeters die uitgelezen worden via de speciale Omron Connect applicatie op je smartphone. Allemaal bieden ze zeer nauwkeurige metingen. En dat is de belangrijkste voorwaarde waaraan een bloeddrukmeter moet voldoen.

De manchet oppompen is niet meer nodig

De bloeddrukmeters van Omron zijn goedgekeurd door het DABL Instituut. Hoewel de bloeddrukmeters dus aan nogal wat voorwaarden moeten voldoen, is het gebruik ervan juist steeds gemakkelijker geworden. Zo is het bekende manchet oppompen al lang niet meer nodig. Dit gaat allemaal automatisch. Omron bloeddrukmeters gebruiken een bepaalde techniek die ervoor zorgt dat altijd de juiste hoeveelheid lucht in het manchet komt. Het is wel zaak op te letten als je de bovenarmbloeddrukmeters kiest en dan speciaal op de maat die het manchet heeft en wat de omtrek is van je bovenarm.

De door de Consument als beste geteste bloeddrukmeter

Je kunt als je kiest voor Omron altijd een passende bloeddrukmeter vinden. Dat kan zomaar de M6 Comfort zijn, de door de Consumentenbond als beste geteste bloeddrukmeter. Je kunt ook prima uit de voeten met de M7 Intelli IT. Dat is op dit moment het meest verkochte model van Omron dat verder ook de M3, de M3 Comfort en de Omron M4 Intelli It te bieden heeft. Deze laatste bloeddrukmeter lees je uit via de app op je smartphone.

Gerelateerde artikelen

Xmasdeco voor een makkelijk leven

Volkswagen camper huren voor een weekend weg

Kerstpakketten vullen voor je personeel