Seniorplein
Image default
Dieren

Snel af van nare beestjes

Goede paraffine olie is een natuurlijk middel tegen ongedierte. Er is natuurlijk niks vervelender dan ongedierte in je huis. De beestjes zitten overal en zijn lastig te verwijderen. Als je denkt dat je er vanaf bent, dan blijkt het vaak toch dat je ergens nog een eitje hebt gemist. Hierdoor kan het hele proces weer opnieuw beginnen. Wij snappen dat dit erg vermoeiend is en daarom bieden wij deze oplossing aan. Met paraffine olie ga je gemakkelijk ongedierte tegen. Het werkt voornamelijk goed tegen larven van vliegen of muggen. Het zet de voortplanting van de dieren per direct stop waardoor je er op korte termijn helemaal vanaf bent.

Ook nog eens diervriendelijk

Paraffine olie is makkelijk in gebruik en daarom ook geschikt voor mensen die dit soort dingen ingewikkeld vinden. Het is daarnaast ook niet schadelijk voor de dieren zelf. De dieren die leven zullen sterven aan een natuurlijke dood en niet aan de olie. Wel zorgt het er dus voor dat de dieren zichzelf niet meer voort kunnen planten. Het natuurlijke proces van de dieren wordt dus verstoord, maar je maakt er geen enkel dier dood mee. Dat is misschien een geruststellende gedachte om te hebben als dierenliefhebber. Paraffine olie is bij ons op de site verkrijgbaar in verschillende maten. Wij kunnen je aanraden welke maat het beste bij u past.

Dit is de echte oplossing

Als je de hoop bijna hebt opgegeven dan moet je dus echt een keer paraffine olie proberen. Als het niet werkt zoals het zou moeten werken dan kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen het zo goed mogelijk uitleggen. Het product komt wel met een duidelijke gebruiksaanwijzing dus de kans dat het mis gaat is niet zo groot. Het is bijvoorbeeld van belang dat je de olie op de juiste plekken aanbrengt. De paraffine olie moet ook gemengd worden met water en die verhoudingen moeten goed zijn. Het is dus handig om de hoeveelheden gewoon af te meten met een beker.