Seniorplein
Image default
Vakantie

Gezellig samen op vakantie

Als je op vakantie gaat in een snel vakantiehuis in Frankrijk wil je je huisdier waarschijnlijk niet achterlaten. Je hebt gelukkig wel de mogelijkheid om je hond of kat naar een asiel te brengen voor de tijd dat je weg bent, maar veel eigenaren vinden dit geen fijn idee. Je weet immers niet hoe goed er voor je maatje gezorgd wordt en vaak moet je hond ook beschermd zijn tegen allerlei ziektes voor hij daar naar binnen mag. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun huisdier naar iemand te brengen die ze kennen, zoals vrienden of hun ouders. In dat geval weet je dat hij in goede handen is.

Wel een waarschuwing

Omdat wij snappen dat het lastig is om je vriendje in Nederland te laten als jij lekker in een vakantiehuis in Frankrijk zit bieden wij de mogelijkheid om hem mee te nemen. Houd er dan wel rekening mee dat je niet al te lang het land kan verkennen zonder hem of haar mee te nemen. Een ander ding waar je op moet letten is dat hij het niet te warm krijgt. Helemaal in een auto lopen de temperaturen snel op. Dit kan levensgevaarlijk zijn voor je lieve huisdier, dus let hier goed op. Je hond of kat verdient ook aandacht en op tijd eten, dus je bent wel wat minder flexibel.

Paard mee op reis

Ook hebben wij een aantal plekken voor een vakantiehuis in Frankrijk met stallen er naast. Er wordt dus niet alleen aan de mensen met kleine dieren gedacht, maar je kan ook lekker je paard meenemen. Het is toch heerlijk om door de bergen te rijden in het mooie Frankrijk? Lekker de omgeving verkennen op je trouwe vriend. Het vakantiehuis in Frankrijk beschikt ook over een mooie plek om hem af te spoelen na het rijden, want dan heeft hij het vast warm. Ook heeft hij een vrije uitloop, zodat hij naar buiten kan wanneer jij dat wil. Geen reden meer om geen vakantiehuis in Frankrijk te huren.