Seniorplein
Image default
Gezondheid

Afvallen met een afslankband

Afvallen blijft iets waar een heleboel mensen hun hele leven mee bezig kunnen zijn. Het is lastig om te bepalen waarom jij je doelstelling in gewicht niet haalt. Het kan zijn dat je echt met lichamelijk problemen kamt in de vorm van een bacterie, maar je kan natuurlijk ook een blessure hebben aan je gewrichten of spieren. Misschien is het ook wel een beetje een gebrek aan doorzettingsvermogen. Het nieuwe jaar is begonnen en je zit waarschijnlijk weer vol met goede voornemens. Je hebt een abonnement genomen bij de sportschool, een nieuw schema gekregen en hebt een strak dieet waar je de hele dag mee bezig bent. 

Voor deze mensen die er echt voor gaan heb ik de tip die het hen een stuk makkelijker maken. Ik heb het hier over een sport waist trainer. Deze band zorgt ervoor dat je gewicht gaat verliezen en doet dit op twee manier. Als eerst zorgt het ervoor dat je op de korte termijn resultaat ziet. De band moet je zien als een korset. Het trekt je buik wat naar binnen en hierdoor krijg je het gewenste zandloper figuur. Je kan dit prima onder een shirtje of een trui dragen en niemand zal zien dat je er één aanhebt.

De makers van de band waren niet gek en snapte dat het niet mogelijk is om zo’n afslankband onder een bikini of iets dergelijks te dragen. Wat ze gedaan hebben is het ook rendabel te maken voor de lange termijn. De band zorgt er namelijk voor dat er druk wordt uitgeoefend op je maag en dit zorgt ervoor dat je honger gevoel gereduceerd wordt met ongeveer 20 procent. Dit wil zeggen dat je minder honger hebt. Het is zo dus makkelijker om minder calorieën te eten. Hiernaast zorgt de band ervoor dat je gaat zweten. Dit zweten zorgt ervoor dat je echt droog wordt.

Voor meer info : https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Mannenkliniek

Wat doet een ergotherapeut?

Zo krijg je je stralende lach terug