Seniorplein
Image default
Hobby en vrije tijd

Gezellig de waterpijp roken

Als je vrienden je vragen of je met hun de waterpijp gaat roken dan is het lastig om nee te zeggen. Het is een aangelegenheid die vaak gepaard gaat met gezelligheid. Deze avonden vinden vaak plaats onder het genot van een drankje en kunnen voorafgaand zijn aan een avondje stappen. Roken is slecht voor je en dat geld ook voor de waterpijp. Gelukkig rook je de waterpijp niet heel frequent en dat zorgt ervoor dat het toch minder lange termijn schade met zich mee brengt. De waterpijp in elkaar zetten is een vrij grote klus en je de ervaren gebruikers weten dat je het niet iedere dag op gaat zetten. Bij bijvoorbeeld sigaretten ligt dat anders. Die heb je zo gepakt en opgestoken en het is heel makkelijk om hier verslaafd aan te raken. Het is veel laagdrempeliger. 

Genoeg over de gezondheidsrisico’s die roken met zich meeneemt. Er zijn veel verschillende soorten mogelijkheden en elke waterpijp sessie kan veer variëren van de voorafgaande. Het aanbod in shisha smaken is heel divers. Er is bijvoorbeeld de smaak appelgebak, mint of drop, maar er zijn natuurlijk ook de traditionele fruit smaken en de combinaties hiervan. Niet iedere smaak is even bekend, maar dat wil niet zeggen dat ze niet heel lekker kunnen zijn. Als je voor het eerst de waterpijp rookt raad ik aan om een algemene fruit smaak te gebruiken. Vanaf hier kan je dan je smaak ontwikkelen en kan je shisha roken die beter bij je past. 

Mocht je nou niet weten wat je met je vrienden moet gaan doen of wil je graag echt iets gezamenlijk doen? Ga dan de waterpijp roken! Het is altijd gezellig en er is heel veel mogelijk. Verschillende smaken tabak, verschillende soorten vloeistof en je kan ondertussen gewoon lekker fifa spelen, muziek luisteren of gewoon lekker voor je uit kijken.

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/