Seniorplein
Image default
Management

Small scale business from home

Als je eenmaal hebt besloten tot een winstgevend idee voor een bedrijf aan huis, is de volgende stap het schrijven van een ondernemingsplan.

 

Het schrijven van een business plan kan vaak een van de meest tijdrovende onderdelen van het leren hoe je een klein bedrijf thuis te starten, echter, het is essentieel voor de potentiële groei en progressie van uw activiteiten.

 

Zo moet uw business plan alle informatie bevatten die u nodig heeft om u voor te bereiden op het runnen van uw bedrijf vanuit huis. Hoewel er verschillende methoden zijn voor het schrijven van een business plan, wil je over het algemeen dat je business plan het volgende bevat:

 

Een samenvatting.

 

Een overzicht van je bedrijf.

 

Een marktanalyse.

 

Een beschrijving van uw product of dienst.

 

Een marketing- en verkoopplan.

 

Een financieel plan en prognoses.

 

Door dit proces te doorlopen, krijgt u de kans om de overwegingen die u in de eerste stap hebt gemaakt, uit te breiden – door meer in detail na te denken over de manier waarop uw bedrijf zal functioneren. Zo kun je je ondernemingsplan zien als een routekaart voor hoe je zult uitgroeien tot een winstgevende thuisbusiness.

 

Bovendien zal uw ondernemingsplan u later ook helpen wanneer u financiering moet aanvragen of investeerders moet zoeken om uw bedrijf te starten of te laten groeien. Het is essentieel om potentiële investeerders of kredietverstrekkers te laten zien dat u een financieringsplan voor uw bedrijf hebt en alle risico’s hebt overwogen.

 

Dit is ook een goed moment om meer onderzoek te doen als je geen ervaring hebt op het gebied waar je je bedrijf wilt starten. Yang deed al onderzoek naar zijn bedrijf drie jaar voordat hij er zelfs maar aan begon.

 

“Vanwege mijn gebrek aan ervaring en kennis, begon ik in 2015 met het onderzoeken van het concept. Ik heb tonnen onderzoek gedaan,” zegt hij. Hij vormde zijn LLC officieel in 2018 en begon in 2019 online te verkopen.

 

Voor Yang concentreerde zijn onderzoek zich op het begrijpen van de uitdagingen en valkuilen van het bedrijf.

 

“Ik ben zelf 6’7”, en ik raakte steeds meer gefrustreerd over de [kleding] opties die voor mij beschikbaar waren, en de grote hoeveelheid extra geld die ik moest uitgeven om kledingstukken te krijgen die mijn frame op de juiste manier passen. Het heeft echt een impact op hoe je je voelt.”

 

Dit gebrek aan kledingopties bracht een gat in de markt aan het licht waarop hij besloot in te spelen.

 

Kies een naam en een bedrijfseenheid

Nadat je je businessplan hebt geschreven, wil je officieel beslissen over de naam van je bedrijf.

 

U wilt iets kiezen dat u onthoudt, maar ook iets dat duidelijk maakt wat uw bedrijf is of doet.

 

Als je eenmaal een naam in gedachten hebt, moet je ervoor zorgen dat die ook echt beschikbaar is om te gebruiken. Er zijn een paar plaatsen waar u dit kunt controleren, waaronder de website van uw staatssecretariaat of de website van uw bedrijfsbureau, het U.S. Patent and Trademark Office en door een eenvoudige Google-zoekopdracht uit te voeren.

 

Dit gezegd zijnde, het uitbreiden van uw zoekopdracht buiten uw staat is vooral belangrijk als u van plan bent op het lanceren van een online component aan uw bedrijf aan huis, zoals u zult willen ervoor zorgen dat een potentiële domeinnaam beschikbaar is voor de website van uw bedrijf.

 

Naast het kiezen van een naam, moet u ook een bedrijfseenheid kiezen om uw bedrijfsstructuur te definiëren. De bedrijfsentiteit die u voor uw bedrijf aan huis kiest, is van invloed op de wijze waarop uw bedrijf wordt belast en het juridische risico dat u loopt, en ook op de vraag of u uw bedrijf al dan niet officieel bij de staat moet laten registreren.

 

Registreer uw bedrijf aan huis

Als u besluit om uw bedrijf op te richten als een LLC of C corporation, moet u zich registreren bij uw staat om uw bedrijf legaal vanuit huis te starten en te runnen.

 

Het exacte proces dat u moet volgen om deze registratie te voltooien, is uniek voor uw staat. Daarom zult u uw lokale Secretary of State of business bureau willen raadplegen voor richtlijnen over hoe u uw bedrijfsregistratie kunt voltooien.

 

Dit gezegd zijnde, ongeacht of u zich al dan niet bij de staat moet laten registreren, zult u uw bedrijf bij de federale overheid willen laten registreren door een werkgeversidentificatienummer aan te vragen. Dit nummer (ook wel EIN genoemd) heeft een aantal voordelen, waardoor het de moeite waard is, of u nu technisch verplicht bent om er een te verkrijgen of niet.

 

In het kort komt het erop neer dat dit nummer handig is voor het aannemen van werknemers, het openen van een zakelijke bankrekening, het indienen van bedrijfsbelastingen en nog veel meer. U kunt een EIN gemakkelijk online aanvragen bij de IRS.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/