Seniorplein
Image default
Relatie

Zichtbare resultaten met assertiviteitstraining

Wanneer je graag meer zelfvertrouwen wilt is assertiviteitstraining echt wat voor jou. Veel mensen hebben last van te weinig zelfvertrouwen. Dit is vaak het resultaat van een laag zelfbeeld. Dat is best wel zonde want het is juist zo fijn om stevig in je schoenen te kunnen staan. Tijdens de assertiviteitstraining staat persoonlijke benadering centraal. Dit is namelijk de meest effectieve manier om zelfvertrouwen te winnen. We zullen eerst gaan kijken naar de kern van het probleem. Vandaaruit zullen we werken aan het winnen van zelfvertrouwen. Uiteindelijk ontwikkel je je persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Je zal merken dat je een positieve boost zal krijgen. Dit beïnvloedt je positief op het werk maar ook in het dagelijks leven. 

Is deze training wat voor jou?

De assertiviteitstraining is vooral bedoeld voor mensen die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Maar wanneer kan je meer zelfvertrouwen gebruiken? Wanneer je bijvoorbeeld geen nee durft te zeggen, je het liefst kritiek uit de weg staat en meningsverschillen ontwijkt. Hierdoor weerhoud je jezelf om het beste uit jezelf te halen. Met de assertiviteitstraining zullen we weer het beste uit jezelf halen. Je zult groeien als persoon. Wanneer je eenmaal deel neemt aan deze trainingen zal je zichtbare resultaten zien. Uiteindelijk zal je jezelf dankbaar zijn dat je deze stap hebt genomen. 

Resultaat

Het resultaat van een assertiviteitstraining is namelijk erg mooi. Zo durf je beter voor jezelf op te komen en zal je je eigen krachten en ambities kennen. Daarnaast herken je je eigen grenzen. Je mening zal je ook respectvol kunnen geven en ook nog eens erg standvastig. Uiteindelijk zal je ook meer initiatief nemen en actiever zijn. Er zijn dus genoeg redenen om voor een assertiviteitstraining te gaan. Neem daarom vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen.