Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Zorgeloos verhuizen in Arnhem en omstreken voor senioren

Senior Verhuizer heeft al jaren ervaring als verhuisbedrijf in Arnhem. Wij zorgen dat alle stress die bij een verhuizing komt kijken bij u weggenomen wordt. Zo zorgen wij voor een zo vlot mogelijke verhuizing, die naar uw wensen voldoen. Want onze aanpak is net een tikkeltje meer: Duidelijke communicatie, extra voorzichtige aanpak en gespecialiseerde extra diensten. Niet alleen als verhuizer maar ook als klusjesman, zo doen wij het plamuren van het huis. Het bezemschoon houden van de kamer en het inrichten van uw nieuwe huis is ook niet nieuw voor ons. En als dat nog niet genoeg is? Dan kunnen wij ook uw bed opmaken … niets is te gek!

Een verhuizer nodig?

Als u gaat verhuizen in Arnhem dan zullen wij voor u een stapje verdergaan om die verhuizing zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden. Wij zorgen voor dat extra stukje aandacht die u verdient! Door ons rustige tempo kunnen wij voorzichtiger uw spullen verhuizen zo komt het allemaal heel aan. Maar wij denken niet alleen aan de spullen: Met de verhuizer wordt constant gecommuniceerd en geluisterd. Zo komt de verhuizer niet voor verassingen te staan

Dit is Senior Verhuizer

  • Een soepele verhuizing, van begin tot eind
  • Compleet verzekerd en vakkundig in- en uitgepakt
  • (Eventueel) tijdelijke opslag van de inboedel
  • Ontruiming & oplevering van de oude woning
  • Uw nieuwe plekje direct bewoonbaar

Onze aanpak

Senior Verhuizer in Arnhem zorgt voor extra aandacht bij een verhuizing. Zo wordt er regelmatig gecommuniceerd met de verhuizer en zorgen dat er maar één contactpersoon is, zo is er geen verwarring. Deze contactpersoon is het aanspreekpunt bij de verhuizing. Zo zal die de verhuizer constant op de hoogte houden. Ook is de contactpersoon bedoelt als een kenner waar u alle vragen aan kan stellen.

De verhuizing

Bij de verhuizing bespreken we samen met de verhuizer een planning, worden de spullen gesorteerd en verpakken we alles netjes in, zodat de spullen niet kapot zullen gaan. Want voor ons is het de bedoeling dat alle spullen heel aankomen.

Meer te weten komen over Senior Verhuizer?

Dan bieden wij u vrijblijvend een kennismakingsgesprek waar u alle details en wensen kan opnoemen. Weet u al dat Senior Verhuizer uw verhuizer is? Vraag dan een gratis een offerte aan.