Seniorplein
Image default
Woningen

Minder stof en schimmelvorming met een infraroodpaneel

Een infraroodpaneel zorgt ervoor dat je geen schimmel in huis krijgt. Dit komt doordat de luchtvochtigheid in huis op orde blijft en de woning op temperatuur blijft. Zo ontstaan er geen vochtplekken in huis die vervolgens kunnen zorgen voor schimmels. Daarnaast zorgt een infraroodpaneel ervoor dat er minder stof in huis aanwezig is. Hierdoor zal je merken dat je veel vrijer kunt ademen. Al deze voordelen zullen bijdragen aan een betere gezondheid en zorgen voor een aangename leefomgeving in huis. Een infrarood paneel heeft nog veel meer voordelen waardoor het voor je gezondheid, het milieu en je portemonnee een betere keuze is om over te stappen op een infraroodpaneel van infraroodpaneel.nl.

Geen hoge gasrekening meer met een infraroodpaneel

Doordat een infrarood paneel werkt op elektriciteit kun je volledig afstappen van gas als het op je verwarming aankomt. Dit is een betere oplossing voor het milieu en je kunt je radiator het huis uit doen. De radiator is niet meer van deze tijd en voor velen is het ook een grote ergernis in huis. Het staat niet mooi in het interieur en het stinkt en maakt de lucht droog. Met een infrarood paneel heb je dit probleem niet. Het infrarood paneel is erg dun waardoor je hem overal kunt ophangen. Daarnaast kan je het infraroodpaneel laten bedrukken waardoor deze niet meer zal opvallen. Zo tover je het infraroodpaneel om in een prachtig schilderij of een mooie grote spiegel in de woonkamer, slaapkamer, keuken of de hal. 

Lekkere warme handdoeken na het douchen

Een infrarood paneel kan ook prima in de badkamer worden gemonteerd. Hierdoor zal de badkamer altijd lekker op temperatuur blijven en zorg je voor een goede luchtvochtigheid. Ook in deze ruimte voorkomt dit schimmels op de muren, in de voegen en op het plafond. Wil je een lekkere warme handdoek na het douchen of na het bed? Dan kun je deze opwarmen aan het infraroodpaneel. Wanneer je het paneel liever wegwerkt in de ruimte kun je ervoor kiezen om deze achter de spiegel te monteren. Zo geniet je van de voordelen van het infrarood paneel zonder dat deze in het zicht hangt.

De infrarood panelen meenemen naar je nieuwe huis

Wanneer je een infraroodpaneel hebt aangeschaft en binnenkort gaat verhuizen, dan kun je het infrarood paneel eenvoudig meenemen. De panelen zijn met een simpele beweging van de muren te halen waardoor je ze mee kunt nemen naar de nieuwe woning. Hierdoor kun je jarenlang profiteren van een infrarood paneel, zelfs als je gaat verhuizen. Hierdoor is het zijn investering dubbel en dwars waard. Kijk voor alle formaten en modellen op infraroodpaneel.nl.