Seniorplein
Image default
Banen en opleidingen

Regional Financial Analyst

Jouw verantwoordelijkheden

Sodastream International BV is op zoek naar een gekwalificeerde accountant met een achtergrond in financiële systemen om regionaal financieel analist te worden. Als rapporterend aan de Europese CFO en als belangrijk lid van het Europese team bieden regionale financiële analisten ondersteuning aan de regio, werken ze samen in functies en markten en bieden ze uitstekende mogelijkheden om contacten te leggen met het senior management.

De verantwoordelijkheden van regionale financiële analisten zijn voornamelijk gericht op procesconformiteit (30%) en optimalisatie, het verstrekken van inzichtelijke analyses, het gebruik van meerdere gegevensbronnen en visualisatietechnieken om effectief antwoorden te communiceren op belangrijke zakelijke kwesties die rechtstreeks van invloed zijn op de dagelijkse en lange termijn Bedrijfsstrategie.

Beschrijving van de baan

Bewaak de actuele, budget- en prognose-inzendingen om ervoor te zorgen dat alle informatie tijdig en nauwkeurig wordt verstrekt.

Ondersteun zakelijke beslissingen door het creëren van financiële modellen en simulaties, en ontwikkel en onderhoud Europese rapportageoplossingen, inclusief key performance indicator (KPI) rapporten.

Bekijk en betwist regionale resultaten om ervoor te zorgen dat eventuele risico’s of kansen duidelijk worden geïdentificeerd en bied samenhangende analytische ondersteuning om strategische zakelijke beslissingen te nemen.

Begrijp de concurrentiedruk waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd en de mogelijke impact ervan, en bied zakelijke alternatieven / oplossingen

In het financiële systeemproject speelt het een belangrijke rol van procesverbetering en governance en controletesten.

Tijdens de implementatie van Net Suite hebben we nauw samengewerkt met de Europese markt om volledige financiële compliance en best practice-processen te garanderen.

Advies over het optimaliseren van zakelijke kansen en het minimaliseren van bedrijfsrisico’s / kosten.

Ondersteuning van het rapporteren van regionale resultaten door middel van analyse en opmerkingen

Jouw profiel

HBO-niveau is vereist, bij voorkeur op het gebied van financieel management of boekhouding.

In een vergelijkbare internationale omgeving en vergelijkbare analytische internationale functies is minimaal drie jaar werkervaring vereist.

De affiniteit met IT krijgt prioriteit in eerdere systeemimplementatie-ervaring.

Uitstekende Excel-vaardigheden. Ik hoop ervaring te hebben in Net Suite, IBM Controller en TM1.

Zeer analytisch, in staat om business intelligence te gebruiken om impactvolle inzichten te genereren

Heb ervaring met bedrijfscontrole.

Uitstekende Engelse taalvaardigheid is vereist. Ervaring in het Nederlands heeft de voorkeur. andere

Ideaal voor Europese talen.

Bereid om regelmatig naar andere landen te reizen zoals vereist.


https://www.vindazo.nl/keywords/financial-controller.html

Gerelateerde artikelen

COƖRDINATOR

Klantenservice medewerker