Seniorplein
Image default
Bedrijven

20ft container nodig

20ft container, voor alle soorten opslag.

Een 20ft container is de grootste zeecontainer in omloop. Deze 20ft container is de grotere variant van de 10ft container. De 20ft container heeft de volgende afmetingen: lengte 6,06 m,

Breedte 2,44 m en de hoogte is 2,59 m. Dit is een stuk groter dan het gemiddelde tuinhuis. Een 20ft container kan voor veel doeleinden worden ingezet, te denken valt aan:  opslag van tuinspullen, opslag van machines, opslag van uw auto of andere voertuigen maar ook de opslag van bijvoorbeeld overige spullen als pallets. Maar hoeveel pallets passen er dan in een 20ft container? Er passen ongeveer 20 tot 21 pallets in een 20ft container. Dit zijn meer pallets dan in welke container dan ook passen. De 20ft container kan op meerdere manieren worden ingedeeld, er kunnen op meerdere plekken ramen geplaatst worden. Ook kunnen er op zowel de lange als de korte zijde deuren in de container worden gemonteerd. Dit kunnen enkele of dubbele deuren zijn. Dubbele deuren zijn natuurlijk erg handig als u een voertuig wilt stallen in de 20ft container.

 

Waar wordt de 20ft container allemaal voor gebruikt?

 

De 20ft container wordt gebruikt in het verschepen van vele soorten materialen, van Ipads tot fietsen en van plastic flessen tot tv’s. 20ft containers worden vaak gebruikt in de scheepvaart omdat het erg grote containers zijn. Misschien vraagt u zich wel af “een 20ft container hoeveel m3 kan daarin”. Het antwoord op uw vraag is 33,2 m3.  Dit is een zeer groot volume, hierin kan veel materiaal worden opgeslagen. Buiten de scheepvaart wordt de 20ft container ook in tuinen geplaatst als opslaglocatie. De container krijgt een gehele make-over zodat het een mooie opslag kan zijn voor in de tuin. Zoals eerder vermeld kan de klant de container zelf samenstellen. Van raam tot deur en de kleur kunnen allemaal door de klant samengesteld worden. Ook kan de container worden gebruikt voor andere doeleinden zoals het maken van werkplekken tot het gebruik op bouwplaatsen. Ze zijn bestendig tegen vrijwel alle weersomstandigheden. De 20ft container is hierdoor een perfecte optie om uw spullen in op te slaan; ze zullen altijd veilig, schoon en droog in de 20ft container blijven.  

 

20ft container nodig? Neem contact op

 

Voor uw nieuwe opslaglocatie in de tuin, het vervangen van dat oude schuurtje of het realiseren van een bouwcontainer bij de verbouwing: snelbouwcontainer biedt u de oplossing. Mail nu naar info@zelfbouwcontainer.nl en vraag een offerte aan. U kunt ook bellen naar 085-0685590 of 010-5220544 voor antwoorden op al uw vragen. Wij helpen u graag verder bij het bestellen van uw ideale 20ft container, het maakt niet uit of u de container wilt kopen of huren. Als u interesse heeft in een van onze andere containers op www.zelfbouwcontainer.nl horen wij dat ook graag. Zelfbouwcontainer.nl staat namelijk bekend om haar lage prijzen en uitermate goede service.

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/