Seniorplein
Image default
Auto

Kies voor een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

Als ondernemer die eigen vervoer nodig heeft kun je ook een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen. In veel gevallen kan dit zelfs gunstiger uitpakken dan het zelf kopen van de bedrijfswagen.

De juiste bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Als je een bedrijfswagen wilt leasen kun je een keuze maken uit diverse aanbieders. Kijk en vergelijk de aanbieders zodat je altijd de juiste keuze maakt. Als je ervoor kiest een bedrijfswagen te leasen is het zaak dat deze precies zo is dat jij er het meeste profijt van hebt. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende merken en modellen maar kan de inrichting ervan ook voor jou en je onderneming op maat gemaakt worden.

Voordelen van een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

De kosten voor het vervoer zijn vaak groot als mensen een eigen onderneming hebben en zeker als je als ZZP’er werkt kun je vaak niet meteen je eigen wagen aanschaffen. Dan is leasen dé oplossing. Voordelen van leasen zijn dat je niet meteen een grote som geld dient te investeren in het vervoer. Je kunt zowel voor de kortere als langere termijn een bedrijfswagen leasen en dit kan je ook economisch gezien voordeel opleveren. Daarnaast geef je bij een leasewagen een aantal zaken ook gewoon uit handen: mocht er onderhoud nodig zijn, heb je last van een bepaald probleem of schade? Dan wordt dit allemaal voor je geregeld mits dit in het leasecontract is opgenomen.  

Aflossen bij een wagen leasen

Bij leasen betaal je maandelijks een bedrag voor de bedrijfswagen. Dit bedrag bestaat uit een rentedeel en een aflossingsdeel. Als je aan het einde van de leaseperiode het volledige bedrag afgelost heb kan de bedrijfswagen jouw eigendom worden. Er bestaan diverse leasevormen dus het is verstandig eerst goed te kijken welke voor jouw onderneming het gunstigste is.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/