Seniorplein
Image default
Bedrijven

20ft container

20ft container

Een vraag die wij vaak te horen krijgen is hoeveel m3 gaat er in een 20ft container? Dat is vrij simpel te beantwoorden namelijk precies 32,9 m3. De demontabele variant van deze container is helaas net iets kleiner, maar heeft wel een stuk meer mogelijkheden. Zo is het een stuk makkelijker om in een 6 x 2 demontabele zeecontainer van Zelfbouwcontainer spullen op te slaan. Dit komt doordat de demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer verschillende accessoires beschikbaar heeft voor de containers. Neem nu het stellingen pakket als accessoire voor een demontabele container, hiermee kan je makkelijk de spullen uitstalen die je wilt opslaan in demontabele zeecontainer.

Andere voordelen van de demontabele 20ft container zijn dat de container veel makkelijk verplaatst kan worden. Waar een normale zeecontainer moet worden verplaatst met een hijskraan is het mogelijk een demontabele 20ft container te verplaatsen met een heftruck of een hijskraan. De container kan worden geplaatst op allerlei soorten terreinen en is daarom flexibel in gebruik.

Je kan een 20ft container kopen voor uitbreiding van de opslag, daarnaast kan je een 10ft container kopen om de opslag nog verder uit te breiden met kleine opslag. Ook kan je een demontabele container kopen kopen om spullen op te slaan die je bijna nooit gebruikt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de 20ft container, neem dan contact met ons op. Bel naar 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl . Wij helpen u graag verder.

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/