Seniorplein
Image default
Bedrijven

Architect Den Bosch architectenbureau

Architect in Brabant gezocht?

Wil je voor een project een architect uit Brabant inschakelen? Dan zit je goed bij Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs. Ons architectenbureau verzorgt ontwerpen voor zowel particuliere projecten als verbouwingen, als zakelijke projecten. Denk daarbij aan nieuwe bedrijfspanden.

Als je JVAI inschakelt voor een ontwerp voor een nieuw huis of een uitbreiding van je huidige woning maken wij graag het ontwerp voor je. Voor meer informatie kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Efficiënt werkend architectenbureau

Architectenbureau JVAI is opgericht door Maarten Janssen en Edwin Verkuylen. Zij werken al erg lang met elkaar samen en zijn dan ook goed op elkaar ingespeeld. We zijn een klein bureau, met locaties in Amsterdam en Nistelrode. Ondanks dat we klein zijn durven we toch groots te denken.

Om zo efficiënt als mogelijk te kunnen werken beginnen we altijd met een uitgebreid voortraject. Deze periode staat in het kader van het in beeld brengen van alle wensen. Als we dit in kaart hebben gebracht kunnen we aan de slag gaan met het ontwerp voor jouw project.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Als je meer wilt weten over het laten maken van een ontwerp kun je een geheel vrijblijvend adviesgesprek bij ons aanvragen. Graag bespreken we de verschillende mogelijkheden met je. Bel voor het maken van een afspraak naar 06 482 185 19.

Voor meer info : https://www.jvai.nl/