Seniorplein
Image default
Bedrijven

achteruit met de truck

Als je bestuurder bent van een groot voertuig dan weet je alles van die vervelende dode hoek af. Het is echt lastig om alles om je heen goed te kunnen zien. Een groot voertuig besturen kan best leuk zijn, maar ook vervelend als je slecht zich hebt op de weg. Zeker als je achteruit moet rijden is het erg lastig inschatten wat er om je heen gebeurt. Tijdens het achteruitrijden ben je ook nog eens verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt omdat je een belangrijk manoeuvre uitvoert. Je moet dus altijd heel goed opletten bij dit soort dingen.

Gelukkig zijn er heel veel verzekeringsmaatschappijen die het verplicht stellen om een achteruitrijcamera te gebruiken. Een achteruitrijcamera vrachtwagen wordt vaak gebruikt. De naam van de camera zegt het al, het is een camera die je een beeld geef van wat er achter je gebeurt. Het zorgt er dus voor dat jij makkelijker achteruit kunt rijden. De camera bevestig je aan de achterkant van je voertuig zodat hij hier kan filmen. In de cabine van je voertuig wordt de monitor geplaatst waarop het beeld uiteindelijk te zien is. Zo hoef je dus alleen nog maar voor je te kijken en kan je zien wat erachter je gebeurt. Als er dus toevallig een voetganger voorbijkomt dan kun je deze meteen zien op je monitor. Dat is natuurlijk heel erg handig. Deze camera en dan in combinatie met je buitenspiegels zorgt ervoor dat je alles om je voertuig heen kunt zien. De camera’s bestaan al heel erg lang, maar de laatste jaren worden ze steeds vaker gebruikt. De camera moet wel waterdicht zijn.

Het installeren van een achteruitrijcamera is vrij eenvoudig, het is slechts een paar draden aansluiten en u bent klaar. Maar mocht u het niet zelf voor elkaar krijgen kunt u altijd onze service inschakelen! Wij zijn uiterst ervaren in het plaatsen van dit soort camera’s en wij kunnen u garanderen dat het blijft zitten zoals het hoort!

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat biedt een camera?

Architect Den Bosch architectenbureau

Op welke plekken kan een begrafenis in Dordrecht plaatsvinden?