Seniorplein
Image default
Bedrijven

Demontabele container – Snelbouwcontainer

De demontabele container, geschikt voor zakelijk gebruik

Een demontabele container is prima geschikt voor zakelijk gebruik. Door de veelzijdigheid van de demontabele container wordt deze gebruikt in branches als de tuinbouwsector, door kinderopvangcentra, op bouwplaatsen en bij self storage centra. Vanwege het feit dat de container, zoals de naam al zegt, demontabel is geeft dit de ondernemer de vrijheid om tijdelijk (of definitief) meer opslagruimte te creëren op de gewenste locatie.

Demontabele container, zelfbouw container of snelbouwcontainer?

In feite zijn alle 3 de benamingen toepasbaar. Waar het bij dit product om gaat:

  • De container is demontabel
  • De container is zelf op te bouwen
  • De container is snel op te bouwen

Vanwege het feit dat eenieder zijn eigen voorkeur heeft voor demontage, snel op te zetten of zelf op te bouwen zijn deze benamingen ontstaan. We hebben het echter steeds over hetzelfde product. Een demontabele container is immers een met twee personen zelf op te bouwen of te demonteren is en dat in hooguit 30 minuten! Gelooft u dat niet? Bekijk dan hier onze opzetvideo’s, wij beloven u dat er aan de filmpjes niet gesleuteld is!

Een snelbouw container kopen als opslagcontainer of materiaalcontainer een opslagcontainer kopen die snel op te bouwen is? Dan kiest u voor een demontabele container van zelfbouwcontainer.nl! In een snelbouw materiaalcontainer slaat u uw waardevolle goederen op in een beveiligde afgesloten ruimte, beschermd tegen wind en water. Afhankelijk van de door u benodigde ruimte hebben wij een zelfbouw container voor u in ons assortiment.

Personalisatie container

Wanneer u een demontabele container wilt gaan kopen kunt u kiezen uit een aantal opties. U maakt uw keuze op basis van formaat, kleur, (aantal) deuren per zijde en de extra opties. Wilt u bijvoorbeeld een “demontabele container zwart” of een “container als schuur” kopen? Het kan allemaal. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Zelfbouwcontainer.nl uit Bergschenhoek voor héél Europa

Of u nu zoekt op demontabele containers koudum, snelbouw container zwart, demontabele container zwart, demontabele container zwalm of gratis demonteerbare container u komt altijd bij Zelfbouwcontainer.nl terecht. Bij Zelfbouwcontainer.nl zijn alle containers uit voorraad leverbaar. Zelfbouwcontainer.nl levert in heel Europa uitsluitend containers van topkwaliteit. Heeft u bij ons een demontabele container besteld? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om afhaling, bezorging en eventueel montage te bespreken.

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/