Seniorplein
Image default
Auto

Een betrouwbare en ruime bus leasen

Bedrijven die een bus willen gaan leasen doen er goed aan om eerst te bepalen wat voor soort bus er nodig is. Welke eisen worden er aan een bus gesteld en voor welk doeleinde moet de bus worden ingezet. Dit zorgt er al voor dat een deel van de lease bussen afvalt omdat deze niet voldoen aan de criteria. Vervolgens kan er worden gekeken naar welk merk de voorkeur uitgaat en binnen welke prijsklasse de bus moet vallen. Zo kan een bedrijf altijd een bus leasen die goed past bij de specifieke behoeften en eisen van de onderneming. Uiteraard is het dan nog wel verstandig om de prijzen te vergelijken

De prijzen vergelijken van de bussen

Als je een auto gaat kopen, dan kijk je natuurlijk ook naar de aanschafprijs van de auto. Waarom zou dit ander zijn wanneer je besluit om een bus voor de zaak te gaan leasen? Stel, je wilt een Volkswagen Transporter leasen. Dan is het veel prettiger als je voordelig leaset dan dat je onnodig te veel betaalt voor het leasen van de bus. Diverse leasemaatschappijen bieden scherpe leasetarieven voor zakelijke leasecontracten, maar er zijn er ook bij die tientjes per maand boven de adviesprijs rekenen. Door goed te vergelijken is het dus mogelijk om wel honderden euro’s per jaar te besparen voor het leasen van je bedrijfswagen.

De hoogte van het eigen risico, zakelijk leasen 

Het is ook goed om te kijken naar het eigen risico als je een bedrijfswagen wilt leasen. Deze kan € 300,- zijn, maar deze kan ook € 1.000,- zijn, bijvoorbeeld. Dat is nogal een verschil en het is goed om te bedenken hoeveel risico je wilt nemen. Je eigen risico betaal je als je schade moet laten herstellen waarvoor niemand anders aansprakelijk kan worden gesteld.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw auto verkopen doet u bij Autobedrijf Bovak Breda

Wat is het aantrekkelijke aan een auto leasen voor bedrijf of particulier?

Goedkoop een auto leasen kan tegenwoordig bij vele lease maatschappijen