Seniorplein
Image default
Bedrijven

Telescoophoogwerker van Jekuntmijhuren.nl

Bij Jekuntmijhuren.nl kunt u snel en eenvoudig een telescoophoogwerker huren. Ook als u op zoek bent naar een ander soort hoogwerker, een aanhangwagen of een verhuislift bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt onze producten huren door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen en direct een reservering te plaatsen, zo kunt u het gewenste product nooit mislopen. 

Welke telescoophoogwerker moet ik kiezen?

Welke telescoophoogwerker u moet kiezen, hangt af van de klus. Wij hebben diverse telescoophoogwerker staan die variëren tussen de 16 en 43 meter in de hoogte. Al onze telescoophoogwerkers maken het mogelijk om te komen op plekken die normaal gesproken zeer lastig te bereiken zijn. U kunt deze plaatsen nu wel bereiken door de uitschuifbare telescopische arm te gebruiken. Wij zetten graag onze telescoophoogwerkers voor u op een rijtje zodat u makkelijker een keuze kan maken welke hoogwerker het beste geschikt is voor uw klus. Zo hebben wij bijvoorbeeld de zelfrijdende telescoop hoogwerker van zestien meter hoog. Deze kunt u één dag huren voor €195 of 2 dagen voor €325. Deze hoogwerker is een Genie A45 machine en heeft een werkhoogte van 15,72. Deze machine is zeer stabiel en het gewicht is zeer slim geplaatst waardoor het een zeer kwalitatief hefvermogen heeft. Ook hebben wij een Genie S65, deze machine is extra geschikt voor schilderwerkzaamheden en heeft een werkhoogte van maar liefst 22 meter. Deze kunt u ook gebruiken als u een klus met zijn tweeën moet doen. De Manitou 280TJ is een hoogwerker die een werkhoogte heeft van 28 meter en een horizontaal werkbereik van 21 meter waardoor hij continu kan draaien. Deze hoogwerker is daarom geschikt voor extra grote werkgebieden. Ook hebben wij een zelfrijdende telescoop hoogwerker die een hoogte heeft van 38 meter en maar liefst 454 kilogram kan meedragen in de werkbak. Tot slot hebben wij nog een hoogwerker met een werkhoogte van 43,3 meter. Deze is nog erg nieuw in het assortiment en beschikt over een draaibare jib. 

Advies op maat nodig?

Vindt u het nog steeds lastig om te bepalen welk product u het beste kunt aanschaffen? Dan helpen wij bij Jekuntmijhuren.nl u graag bij het maken van uw keuze. Stuur ons daarom gerust een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Bezoek de website via https://www.jekuntmijhuren.nl/verhuur/hoogwerkers/telescoophoogwerker-huren/.