Seniorplein
Image default
Bedrijven

Zelfbouwcontainer – Demontabele containers

Zelfbouwcontainer kopen

Gaat u binnenkort verhuizen? Heeft u extra opslagruimte nodig? Bent u actief in de bouw? Maak dan gebruik van een zelfbouwcontainer. U kunt deze voor allerlei verschillende doeleinden inzetten. Wat dacht u van tijdelijke opslag wanneer u bezig bent met een verbouwing? Of als extra storage unit voor uw onderneming? Ook voor particuliere doeleinden als een verhuizing (of extra opslagruimte in de tuin) kan de container gebruikt worden. Deze is eenvoudig op te zetten, zonder dat het u veel tijd of moeite kost. Zo duurt dit slechts 10 minuten.

Uitstekende service bij Zelfbouwcontainer.nl

Via de website van Zelfbouwcontainer.nl kunt u de zelfbouwcontainer makkelijk kopen of huren. Door dat via ons te doen geniet u van diverse voordelen. Zo bieden wij altijd de laagste prijs aan, inclusief een laagste prijsgarantie. Ook hebben we de beschikking over een uitstekende klantenservice. Doordat wij goede service hoog in het vaandel hebben staan bieden wij ook een snelle levering aan.

Makkelijk op te zetten

Het is niet moeilijk om de zelfbouwcontainer zelf op te bouwen. Wanneer u de hulp van een tweede persoon inschakelt kost het u misschien tien minuten. De materialen zijn licht en daardoor makkelijk te hanteren. Ook hoeft u geen gereedschap te gebruiken. Er worden schroeven en moeren meegeleverd, die u voor het monteren kunt gebruiken.

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl