Seniorplein
Image default
Vervoer en transport

11 keuzes voor elk gebruik en scenario

In deze gids bekijken we de beste elektrische steps met dikke banden die momenteel op de markt zijn voor elke behoefte, gebruikssituatie en elk budget dat u heeft.

Beste en snelste elektrische step met dikke banden in het algemeen – Winkine

De concurrentie om de beste elektrische step met dikke banden is bijna meedogenloos, gezien de grote verscheidenheid aan hoogwaardige opties.

Echter, één model onderscheidt zich van de rest, omdat het een goede balans weet te bereiken tussen prestaties, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Deze step heeft het allemaal.

De topsnelheid van 40 mph / 64 kmh is een van de hoogste topsnelheden in steps met dikke banden. Natuurlijk is de borstelloze naafmotor van 2000 Watt ook een van de krachtigste motoren in steps met dikke banden, dus de step zal niet alleen erg snel zijn, maar ook snel accelereren, heel goed klimmen en in staat zijn om gewichten van tot 440 lbs / 200 kg (wat het trouwens ook de beste elektrische step voor zware volwassenen maakt).

Het merk achter deze step is nog steeds niet erg bekend. Echter, met de stijgende populariteit van deze step en de goede recensies die hij weet te verzamelen, zou het me niet verbazen als dit merk snel een meer gevestigde naam zou worden. De bouwkwaliteit van de step ligt ergens rond de 9/10, en er zijn over het algemeen weinig klachten en negatieve recensies geweest.

Hoewel het geadverteerde bereik van deze step 80 km is, heeft dat bereik slechts is bevestigd in een paar eigenaarstests, en sommige eigenaren beweren dat de step niet zoveel bereik kan bereiken. Toch kom je ergens in de buurt van het geclaimde bereik, en dat is nog steeds een van de topbereiken die elektrische steps met dikke banden op dit moment hebben.

De batterij van de step heeft 60 volt en 1308 wattuur, en duurt ongeveer 8 uur om op te laden. De batterij is ook verwijderbaar.

De luchtbanden van de step hebben een diameter van 18 inch en een breedte van 7,8 inch. De ritten zouden heel soepel verlopen, zelfs zonder extra vering, maar toch wordt de Winkine geleverd met hydraulische vering op beide wielen die het rijcomfort geweldig maken.

De dubbele remmen van de step zijn ook erg goed en zorgen voor een korte remweg. De step heeft ook een IP54 waterbestendigheidsclassificatie, wat meer dan welkom is als je door wat regen rijdt. Het is te vergelijken met de nieuwe elektrische step van Ninebot, genaamd de Ninebot P100SE.

Simpel gezegd, de Winkine heeft het allemaal. Ik betwijfel of je een betere step met dikke banden kunt vinden die alle vakjes aanvinkt. Je kunt de Winkine bekijken bij Amazon.

Meest waterdichte elektrische step met dikke banden – Skooza K1S

Als het gaat om weerstand door waterschade hebben de meeste steps met dikke banden er geen, of hebben ze de standaard IP54 waterbestendigheidsclassificatie.

De Skooz een K1S is hier de uitzondering. Met een IPX6 waterbestendigheidsclassificatie kan de Skooza K1S sterke waterstralen aan en zal hij geen schade oplopen.

De IPX6 is tegenwoordig de gouden standaard voor waterbescherming in steps. Je moet nog steeds vermijden om in de regen te rijden, maar als je ergens in de regen woont en je weet gewoon dat je soms geen keus hebt, dan is dit de beste step voor jouw behoeften.

Als je alleen van elektrisch houdt steps in het algemeen, heb je misschien nog nooit gehoord van het merk Skooza. Ze zijn echter heel belangrijk in de wereld van steps met dikke banden en hun steps winnen snel aan populariteit, vooral de K1S.

Naast de sterke waterbescherming heeft de step een zeer schone en elegant ontwerp en een opmerkelijke bouwkwaliteit in het algemeen. Alle afzonderlijke onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en de step is ook erg goed in elkaar gezet, dus het uiteindelijke resultaat is een premium step die jarenlang probleemloos meegaat. Dat is ook de voornaamste reden waarom deze step aan de dure kant zal zijn en geen goede budgetoptie zal zijn.

De 48-volt batterij heeft een capaciteit van 1500 wattuur en zal je voorzien van een bereik van 56,3 km / 35 mi. En als het op steps met dikke banden aankomt, is dat eigenlijk best veel bereik, zeker in de bovenste helft.

De BLDC-naafmotor heeft een echt vermogen van 1200 Watt en een piekvermogen van 1500 Watt , waardoor de step maar liefst 45 km/u kan rijden. Dat is ook veel snelheid voor een step met dikke banden.

Er is ook een klimhoek van 17 graden en een gewichtslimiet van 400 lbs 181 kg, en dat alles maakt deze step niet alleen een geweldige keuze voor regenachtige locaties, maar ook een zeer sterke prestatie-optie.

Met een diameter van 18 inch en een zeer brede basis, biedt de band van de step zowel uitstekende schokabsorptie als controle. De step wordt geleverd met dubbele remmen op beide wielen, maar heeft geen andere vering dan de wielen bieden.

 

https://nr1elektrischestep.nl/