Seniorplein
Image default
Beauty en verzorging

Ooglidcorrectie: met een kleine ingreep opnieuw een frisse blik!

Bij Ooglift.nl bent u aan het juiste adres voor een ooglidcorrectie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze cosmetische ingreep en hebben al meer dan tienduizend behandelingen op onze naam staan. U wordt uitsluitend door hoogopgeleide en gespecialiseerde oogartsen behandeld en bent bij ons dus in goede handen.

Een ooglidcorrectie opent uw ogen

Het kan erg vervelend zijn als mensen in uw omgeving u dikwijls vragen of u moe, somber of chagrijnig bent terwijl u dit helemaal niet bent. Door middel van een ooglidcorrectie kunnen wij gelijk weer een frisse, open blik creëren die de mensen om u heen direct zal opvallen.

Een ooglidcorrectie kan ook vanuit andere redenen worden overwogen: wanneer u bijvoorbeeld problemen met uw zicht ondervindt door hangende wenkbrauwen, rimpels boven de ogen of overhangende oogleden dan kunt u tevens in aanmerking komen voor een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie is in vergelijking met andere cosmetische ingrepen een vrij korte en eenvoudige behandeling. U wordt behandeld door onze gespecialiseerde en zeer ervaren oogartsen en de ingreep neemt gemiddeld gezien slechts vijfenveertig minuten in beslag. U kunt vrijwel direct na de operatie naar huis, mits er sprake is van kleine bloedingen.

Bent u geïnteresseerd in Ooglift.nl?

Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt, of wellicht geïnteresseerd bent in onze andere behandelingen, kunt u hierover meer informatie vinden op onze website. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek waarin samen met de oogarts wordt besloten of u in aanmerking komt voor de behandeling, en waarin u een indicatie zal krijgen van de te verwachten resultaten na afloop van de ingreep.

Wanneer u geschikt bent bevonden zal de arts die u gaat opereren onder andere met u kijken naar uw medische voorgeschiedenis. Ook wordt uw medicijngebruik nader bekeken en in overleg met uw huisarts eventueel tijdelijk stopgezet of veranderd. Dit is voornamelijk het geval wanneer u bloedverdunners gebruikt.

Wilt u een van onze medewerkers spreken voor advies of voor het stellen van vragen? Wij zijn iedere werkdag van negen uur ’s ochtends tot vijf uur ’s avonds telefonisch bereikbaar om u te woord te staan. Ook kunt u via onze website een contactformulier invullen en deze naar ons opsturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer info :