Seniorplein
Image default
Bedrijven

Dakrenovatie Assen

Dakrenovatie Assen

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor dakrenovatie in Assen? Dan moet je bij Dakdekker Staal zijn! Vandaag vertel ik iets over mijn ervaring met dit bedrijf en waarom jij er goed aan doet om ze ook te bellen voor de renovatie van jouw dak.

Mijn dakrenovatie

Ik heb me nooit zorgen gemaakt om het dak van mijn huis. Als het regende ging het water mooi via de regenpijp weg. Tot het dus mis ging. Ineens regende het ook in mijn huis! Ik begreep niet hoe dit kon want het dak is toch gewoon goed? Ik heb vervolgens contact opgenomen met Dakdekker Staal. Zij kwamen eerst een gratis dakinspectie doen en toen bleek dat mijn dak nodig gerenoveerd moest worden. Zodra de offerte binnen was heb ik groen licht gegeven en zijn ze aan de slag gegaan.

Een gerenoveerd dak

Binnen de kortste keren was mijn dak weer helemaal goed. Het regent alleen nog buiten! Het is verstandig om jouw dak tijdig te laten renoveren, zodat je het water buiten houdt. Is de laatste renovatie van jouw dak al een tijd geleden? Neem dan nu contact op met Dakdekker Staal! Ze komen ook voor dak reparatie en nieuwe dakbedekking.

Voor meer info : https://dakdekkerstaal.nl/