Seniorplein
Image default
Mode en Kleding

Wat is de juiste tas als je wat ouder bent?

Wat is de juiste tas als je wat ouder bent?

Misschien denk jij wel vaak aan je leeftijd en vraag jij je steeds af past dit nog wel bij mij en bij mijn leeftijd? Misschien vind je dat zelfs wel een beetje gek, want je kunt er natuurlijk niet uitzien als een tiener als je wat ouder wordt. Toch hebben we allemaal wel eens een moment, waarop we denken hoe kan ik mij nu het beste kleden en welke tas past nu bij iemand die wat ouder wordt. Ouder worden we allemaal, maar wat is nu echt juist?

Er is geen enkele keuze fout

Als jij twijfelt of een tas nog wel past bij je leeftijd, dan kun je twee dingen doen. Je kunt natuurlijk aan jezelf gaan twijfelen wat vooral niet handig is, omdat jij jezelf dan dol maakt met rare gedachten. Het is veel beter om je jezelf af te vragen of jij je prettig voelt bij je outfit en bij jouw tas. Dit laatste zorgt er namelijk voor dat jij je prettig voelt, want jij doet gewoon lekker wat jij wilt. Met de tassen van micmagbags weet jij wel zeker dat je de leukste tassen in je huis haalt. Wat vind jij van schoudertassen? Schoudertassen kunnen jou veel draagcomfort bieden en ze zijn gewoon ontzettend leuk.

Wat vind jij leuk?

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van tassen en we snappen dat je niet met knalroze wilt gaan lopen. Heb jij wel eens gehoord van een crossbody tas dames? Deze kun je schuin langs je lichaam dragen. Misschien ben jij wel helemaal fan van een handtas en ben je dol op een trendy kleur of een hippe print. Mogelijkheden zijn er in iedere geval genoeg, ook als je ouder wordt.

Welke tassen zie je veel?

Als je niet zo dol bent op een print of een hippe kleur, dan kun je altijd nog kiezen voor een iets meer eenvoudige kleur. Hierbij kun je denken aan zwart en bruin, maar ook een grijstint kan niet ontbreken. De vormen zijn veelal heel verschillend en alle tassen zijn gemaakt van mooie materialen. Je kunt denken aan stof, maar leren tassen zien we vandaag de dag toch wel heel erg veel. Leer is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam. Een lederen tas heeft zo zijn voordelen, want het kan ook tegen een stootje. Wat zou jij vinden van een bruin lederen tas?