Seniorplein
Image default
Mode en Kleding

De gemiddelde prijs voor een goede bh

De gemiddelde prijs voor een goede bh

 

Een bh kost geld. Toch zijn er veel vrouwen die het zonde vinden om hier (te) veel geld aan uit te geven. De voornaamste reden die namelijk wordt genoemd, is dat je een bh toch niet ziet. Ontzettend zonde, aangezien een bh wel degelijk één van de belangrijkste onderdelen van je outfit is. Misschien niet direct aan de buitenkant, maar wel degelijk aan de binnenkant. Zorg er daarom dus ook altijd voor dat je minimaal één en bij voorkeur twee goede bh’s in de kast hebt hangen, zodat je je borsten en alle tijde kunt voorzien van een goede ondersteuning. Om je een idee te geven wat de gemiddelde prijs is van een bh, gaan we eerst wat verder in op bepaalde soorten bh’s die we allemaal hebben. Want hier zit logischerwijs ook het nodige verschil in.

 

Push up bh

 

De kans dat je voor een push up bh een paar euro meer betaald, dan voor een normale bh is natuurlijk vrij groot. Wel uiteraard wanneer je kiest voor hetzelfde merk. Dat geldt niet alleen voor bh’s, maar ook voor badmode. Een bikini kan soms ook wat voordeliger zijn dan bijvoorbeeld een badpak. Doordat een push up bh extra vulling heeft, wat in principe bijna de vergelijke is met een prothese bh, zijn deze nu gewoon eenmaal wat duurder. Ondanks dat de duurder zijn, krijg je er wel wat moois voor terug. Deze bh’s zijn namelijk qua pasvorm vaak stukken mooier en daarmee zorgen ze dat ook je kleding veel beter tot z’n recht komt. 

 

Normale bh

 

De prijs van een normale bh ligt ergens tussen de 20 en 100 euro. Uiteraard bestaat er ook bh’s die nog veel duurder zijn, maar die liggen vaak niet in een lingeriewinkel. Omdat het verschil zo ontzettend groot is, is het dus ook lastig te zeggen wat de gemiddelde prijs is van een bh. Dit is namelijk afhankelijk van zoveel verschillende factoren. Eén van die factoren is bijvoorbeeld het materiaal waar het van gemaakt is, maar ook de de maat van je bh speelt een rol in de uiteindelijke prijs. Uiteraard niet wanneer het in dezelfde winkel hangt, maar heb je een extra grote maat nodig, dan is het waarschijnlijk alleen bij een speciaalzaak verkrijgbaar. 

 

BH en string apart van elkaar

 

Waar je vroeger vaak een set haalde, zien we nu steeds vaker dan veel vrouwen losse strings zonder bovenstukje halen. Zo kunnen ze zelf mixen en hoeven ze niet bij iedere string ook een bh te hebben. Op deze manier houd je dus meer geld over om uit te geven aan een goede bh en kun je er dus beter twee goede voor halen, dan vijf wat minder goede.