Seniorplein
Image default
Vakantie

De spanning is te snijden in escape room Enschede

Leuke escape room Enschede waar de spanning hoog oploopt. We hadden het over Wim Kersten. Hij heeft een aantal leuke liedjes op zijn naam staan zoals “Bij ons staat op de keukendeur”, “Woensdagmorgen krijg je rode rozen”, “Bloemetjesgordijn”, “Geef mij de liefde en de gein”. Hij zong solo of als lid van het bekende duo De Twee Pinten. We keren nog heel even terug naar het niet al te brede pad in de stal vol met koeien. Zowel de roodbont als de zwartbont waren volop van de partij.

Het gaat van kwaad tot erger op boerderij De Olde Meule

Escape room Enschede. De koeien stonden allemaal met hun kop richting het niet al te brede middenpad. Daar liep ik, samen met mijn maatje. Mijn maatje was geboren en getogen op een boerderij, dus voor hem stelde dit helemaal niks voor. Voor hem was het een fluitje van een cent, gesneden koek. Maar voor mij was het een soort helletocht waar maar geen eind aan kwam. Het was nog niet de bekende martelgang van Kromme Lindert. Escape room Enschede.

Boer en boerin Harms zitten diep in de ellende

Escape room Enschede. Maar ik had het niet al te breed. Ik liep daar met een heel erg klein hartje. Ik liep daar gewoon, laat ik het maar eerlijk zeggen, met de daver op het lijf. Oh moeder Gods het was een verschrikking. Ik had gewoon heel veel schrik van die koppen van die koeien. En of ze nu Bella 11 of Bertha 23 heten, ze hadden allemaal een hele grote kop met zeer dreigende hoorns. Die ogen, die neuzen, die tongen. Een zeer spannende griezelfilm was er niets bij. Escape Room Enschede.