Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Een complete uitstraling met zwart stalen huisnummers!

Zwart stalen huisnummers zijn de afgelopen tijd erg populair geworden. Naast de strakke uitstraling geeft het je huis ook een moderne touch. Maar waarom zijn deze nummers zo populair en werkt staal wel in ons regenachtige kikkerland? In dit artikel vind je alle antwoorden!

De trend van nu

Steeds meer mensen kiezen voor een modern interieur, dit gaat vaak gepaard met industriële sferen. Hierdoor is de vraag naar kleine meubel en decoratie stukken met een industriële sfeer erg gegroeid. Het zwart stalen huisnummer is daar een van! Het huisnummer is namelijk een van de eerste dingen die je ziet aan je huis! Mensen willen niet meer standaard zijn en dat geld ook voor het huisnummer dat ze bij hun woning hebben gekregen!

Lang zal hij leven

De zwart stalen huisnummers worden gemaakt van roestvrij staal(RVS). Dit betekent dat het huisnummer niet snel gaat roesten door de verschillende weersomstandigheden. Een ander voordeel van staal is dat het van zichzelf een lange levensduur heeft. De enige reden dat je een nieuw huisnummer zou moeten bestellen is omdat je een nieuwe stijl wilt proberen! Daarnaast zijn de zwart stalen huisnummers ook nog eens recyclebaar! Ook goed voor het milieu dus.

Makkelijke onderhoud

Ondanks de lange levensduur moet het huisnummer wel onderhouden worden. Gelukkig is dit geen opgave. Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig het huisnummer af te vegen met een zachte, vochtige doek. Er word ook vaak gekozen om het huisnummer bij aanschaf in te smeren met een dun laagje blanke was. Dit hangt natuurlijk af van de zwarte coating die is gebruikt. Vraag dus altijd of er speciale onderhoudseisen zijn bij jouw stalen huisnummer!

Voor iedereen een stijl

De zwart stalen huisnummers zijn er in veel uitvoeringen. De standaard afmetingen die vaak worden gebruikt voor de grootte van de cijfers zijn; 12,15,20 en 30 cm. daarnaast kunnen de huisnummers op maat gemaakt worden tot wel 60 cm! Niet alleen de hoogte van de nummers is te bepalen maar ook de breedte. Wil je draag vetgedrukte cijfers van 2cm of juist zo dun mogelijk? Het kan allemaal! De dikte is ook aan te passen. Het huisnummer kan net zo dun worden als een kentekenbord of juist 3 cm dik zodat het lijkt alsof hij uit de muur naar voren komt. Bespreek met jouw verkoper wat je graag wilt hebben en wat de mogelijkheden zijn.

Naast de afmetingen van je stalen huisnummer, kun je ook de afwerking kiezen. Mat zwart word veel gekozen maar glanzend stalen huisnummers zijn er ook! Wil je liever een vintage look? Ga dan voor een zwart staal dat wat meer gepoetst is. De keuzes zijn oneindig!

Makkelijke montage

Het monteren van een huisnummer is niet moeilijk en kan makkelijk zelf gedaan worden. Alle huisnummers worden geleverd met schroeven en extra benodigdheden voor de montage. Ook krijg je een handleiding met de stappen die je moet uitvoeren. Het enige wat je zelf nodig hebt zijn de boormachine en schroevendraaier! Mocht je er echt niet uitkomen, kun je altijd contact opnemen met je verkoper voor extra ondersteuning.

Tip: kijk altijd of de gaten van je vorige huisnummer opnieuw gebruikt kunnen worden, dit scheelt boorwerk!

https://rvshuisnummers.nl/

Gerelateerde artikelen

Positieve & negatieve effecten van zonne-energie

Huis Verhuren

De ideale woonbeleving van senioren