Seniorplein
Image default
Auto

Het nieuw leasen met private lease

Als je een Renault trafic leasen gaat, dan wil je natuurlijk weten hoe dat allemaal in z’n werk gaat. Tegenwoordig heb je ook private lease, dus het is altijd handig om je daar iets meer in te verdiepen. Daarom vind je hier wat meer informatie over private lease. Private lease is redelijk nieuw in de wereld van auto’s kopen. Je hebt natuurlijk al een gewone lease. Dus de vraag is dan ook wat het verschil is tussen gewone lease en private lease. Tevens zitten er natuurlijk ook voor- en nadelen aan private lease vast. Dus om die reden is hieronder alles op een rijtje gezet.

Wat is private lease precies?

Vroeger kon je alleen leasen via je werkgever. De leaseauto was dan ook een zogenaamde ‘zakelijke’ auto, beter bekend als een auto van de zaak. Tegenwoordig kun je als particulier ook een auto leasen. Dit betekent dat je een auto least tegen een vast bedrag per maand en je betaalt hierbij geen bijtelling. Dat is natuurlijk mooi, maar de vraag is of het echt een voordeel is en of je niet beter gewoon een auto kunt kopen. Dat is echter niet eenduidig te zeggen, want het hangt voor een groot deel af van je persoonlijke situatie

Het verschil tussen private lease en normaal leasen

Het verschil tussen beide vormen van leasen is natuurlijk dat private lease voor een veel groter publiek toegankelijk is. Je bent als privé persoon niet langer afhankelijk van je werkgever. Dus ook als ZZP’ er kun je nu gewoon een auto leasen. Verder is het zo dat de uitgaven bij een private lease veel overzichtelijker zijn. Je hebt dus een beter overzicht van de kosten die je maakt per maand wat betreft je auto uitgaven.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen