Seniorplein
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen niet alleen voor ondernemers

Een auto leasen voor privé gebruik is hip. Was vroeger een leaseauto voor mensen die bij grote bedrijven werkten, tegenwoordig kun je bij de meeste autodealers ook kiezen voor een leasecontract in plaats van een auto te kopen. Voor de ondernemer is dit een geweldige ontwikkeling geweest. Zo kan een schilder een Citroën Berlingo leasen, heeft hij een flexibel in te delen laadruimte en cabine voor al zijn spullen en handelt de leasemaatschappij de meeste administratieve zaken af. Maar de Citroën Berlingo is meer dan alleen een bedrijfswagen.

Met de rolstoel op reis

De laadruimte van de Citroën Berlingo staat bekend om zijn flexibele karakter en is van verschillende kanten te bereiken. Uiteraard is dat handig als je als bijvoorbeeld schilder je bedrijf overal mee naar toe moet nemen. Maar het biedt veel meer opties. Zo biedt de laadruimte van de Berlingo genoeg ruimte om een rolstoel of een scootmobiel in kwijt te kunnen. Met de Citroën dealer kun je bij het samenstellen van het leasecontract kijken wat mogelijke extra’s zijn om de rolstoel bijvoorbeeld goed vast te zetten of om een lift aan de achterdeur te koppelen, zodat iemand in een elektrische rolstoel of je oma in een scootmobiel altijd even gemakkelijk mee kan.

Flexibel leasen

Zo zie je dat er van alles mogelijk is met de Citroën Berlingo. Het is niet voor niets de flexibele optie voor de bedrijfswagens. Maar ook voor privé gebruik kan het voor verschillende situaties de uitkomst bieden. Het rijden in een Citroën Berlingo wordt nog flexibeler als je kiest voor leasen in plaats van kopen. Zo kun je iedere twee jaar een nieuwe auto kiezen, of een nieuwer model als de auto zelf nog steeds bevalt. Je betaalt een vast maandelijks bedrag en bent automatisch verzekerd. De wegenbelasting handelt de leasemaatschappij verder af en zo kun jij onbezorgd rijden in de nieuwste Citroën Berlingo

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen