Seniorplein
Image default
Auto

Volkswagen Caddy leasen: de voordelen op een rijtje

Voor veel professionals is een bestelwagen onmisbaar. Veel bezorgers en klusjesmannen zijn met hun werkzaamheden afhankelijk van een bestelwagen. Zo is de Volkswagen Caddy een geliefd model, ruim, betrouwbaar en degelijk. Als je dit voertuig professioneel gebruikt, is het natuurlijk van belang dat de auto genoeg comfort en veiligheid biedt, zodat je het werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Je komt dan al snel uit bij nieuwe modellen. Een nieuw exemplaar is vanzelfsprekend niet goedkoop, maar je kunt ook een Volkswagen Caddy leasen. Deze optie kan soms duurder zijn dan kopen, toch biedt het ook veel voordelen.

Altijd een nieuw model

Allereerst ben je er zeker van dat je gedurende je leasecontract altijd in een nieuw model rijdt. Na twee jaar krijg je de beschikking over een nieuw model, dus op lange termijn (meerdere jaren) kan een leasecontract voordelig zijn. Het vaste maandelijkse bedrag dat je betaalt bij een leasecontract is vaak hoger dan wanneer je een auto op afbetaling koopt, maar daar tegenover staat dat zaken als verzekering, groot onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen bij het bedrag dat je betaalt bij een leasecontract. Je hebt derhalve ook minder zorgen om administratieve zaken die veel aandacht kunnen opeisen.

Stabiliteit is noodzakelijk

Ook bestaat de mogelijkheid om een auto na een bepaalde leaseperiode over te nemen. Je betaalt dan de restwaarde van het voertuig en je blijft dan ook na het leasen in het bezit van een relatief nieuw model. Je moet echter rekening houden met het feit dat je bij een leasecontract gebonden bent aan een verplicht aantal kilometers (en dus een bepaalde hoeveelheid brandstof) per maand. Het verdient dus aanbeveling om je ervan te verzekeren dat je een toereikende stabiliteit hebt alvorens je definitief kiest voor een leasecontract.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen