Seniorplein
Image default
Auto

Lees je in op het gebied van de lease contracten en opties

Ben je van plan om een lease contract af te sluiten maar wil je eerst weten wat het allemaal inhoudt? Dan kun je het beste eerst het internet raadplegen voor meer informatie over de voordelen van leasen. Voor meer informatie over de voorwaarden, plichten en rechten die je als leaser hebt kun je eventueel ook een lease maatschappij bellen of mailen. Zij kunnen jou meer vertellen over de verschillende deals en opties die je als leaser kunt nemen. Want de mogelijkheden zijn tegenwoordig groot als het gaat om het leasen van een type auto.

Neem bepaalde opties en stem het contract af op jouw wensen en vermogens

Als je een auto least kun je een aantal zaken naar eigen believen bepalen. Je kiest bijvoorbeeld uit een breed assortiment aan lease auto’s die auto waar jij graag voor jouw bedrijf in uit zou willen komen. Daarnaast kun je gebruik maken van opties tot comfort en technologische voorzieningen om jouw rit in de lease auto toe te snijden op jouw wensen. Een lease auto huren houdt voor de rest in dat je aanzienlijk bespaart op wegenbelasting, autoverzekeringen, onderhoudskosten en brandstofverbruik. Qua brandstofvergoeding geldt meestal wel dat je met de lease auto dan binnen de Nederlandse grenzen moet rijden.

Leasen vooral geschikt voor mensen met een stabiel leven en inkomen

Als je een flexibel contract opstelt met een lease maatschappij krijg je bijvoorbeeld voor een maand een auto ter beschikking gesteld. Maar meestal worden lease contracten voor een langere termijn afgesproken. Belangrijk hierbij is dat je maandelijks voldoende saldo op jouw bankrekening hebt zodat je het vaste maandelijkse bedrag dat je afgesproken hebt ook kunt betalen. Leasen is dus vooral geschikt voor veelrijdende zakenlui die een stabiel leven leiden en een vast contract hebben bij een werkgever.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl/