Category Archives: Particuliere dienstverlening

Kies uit een ruim assortiment gepolariseerde zonnebrillen bij de optiek in Eindhoven

      Reacties uitgeschakeld voor Kies uit een ruim assortiment gepolariseerde zonnebrillen bij de optiek in Eindhoven

Draagt u ook regelmatig een zonnebril en wilt u er modebewust bijlopen? Of u nu de zonnebril draagt tijdens de wintersport, in de zomervakantie of tijdens een autorit, de specialist helpt u graag verder. Te allen tijde is het aan te raden om uw ogen bescherming te bieden tegen uv-straling van de zon. Wenst u een bril met of zonder… Read more »

Help je lichaam ontgiften en start met een detox kuur

      Reacties uitgeschakeld voor Help je lichaam ontgiften en start met een detox kuur

Je bent veel moe en er spelen gezondheidsproblemen op. Je merkt dat je met het wisselen van de seizoenen steeds verkouden wordt. Die verkoudheden duren ook nog eens langer dan voorheen. En ook als je niet verkouden bent merk je dat je snel moe bent en soms moeite hebt om je te concentreren. Vervelend! Dit zijn allemaal tekenen dat je… Read more »

Schep een dierbare herinnering en laat de uitvaart op video vastleggen

      Reacties uitgeschakeld voor Schep een dierbare herinnering en laat de uitvaart op video vastleggen

Maak gebruik van diverse mogelijkheden bij Uitvaart en Techniek om de uitvaart van een geliefde op video vast te leggen. Voor de gelegenheden wordt er een 49 inch grote full HD LED scherm gebruikt. Dit scherm staat op een mooi design statief zodat iedereen, ook de mensen die achterin hebben plaatsgenomen de video goed kunnen zien. Wanneer het gewenst is… Read more »

Bij welke fietsenwinkel in Nijmegen gaat u een nieuwe fiets kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Bij welke fietsenwinkel in Nijmegen gaat u een nieuwe fiets kopen?

In Nijmegen koopt u een nieuwe fiets natuurlijk in de fietsenwinkel. U bent op zoek naar een nieuwe fiets. Dus bent u op zoek naar een fietsenwinkel, wellicht in of rondom Nijmegen? Maar welke fietsenwinkels in Nijmegen zijn er allemaal, en hebben ze het juiste aanbod? U kunt fietsen tegenwoordig niet alleen kopen bij een fietsenwinkel. U kunt vaak ook… Read more »

Unieke trouwlocatie: trouwlocaties in Noord-Holland aandoen

      Reacties uitgeschakeld voor Unieke trouwlocatie: trouwlocaties in Noord-Holland aandoen

Unieke trouwlocatie: trouwlocaties in Noord-Holland aandoen. U bent verzekerd van een onvergetelijke dag. Trouwen op het water, dat spreekt toch iedereen wel aan. Het schip biedt ruimte aan een grote groep gasten. Buiten op het dek kan worden genoten van de zon, water en wind. In de ruime bar beneden kan een hapje en drankje worden genuttigd. Wie de trap… Read more »