Seniorplein
Image default
Zorg

Ziektekostenverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Bent u tevreden met uw huidige ziektekostenverzekeraar? Past deze volgend jaar ook nog bij u, of is het tijd om over te stappen naar een andere ziektekostenverzekeraar? Tegen het einde van het jaar heeft u de kans om uw huidige zorgverzekering op te zeggen en een andere af te sluiten. Dit is het moment om uw huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Misschien heeft u ondervonden dat u afgelopen jaar niet voldoende was verzekerd en wilt u voor komend jaar een aanvullende verzekering afsluiten. Wellicht is de conclusie dat u huidige zorgverzekeraar niet de aanvullende verzekering biedt die u nodig heeft.

Regionale zorgverzekeraar Salland

Woont u in Gelderland of Overijssel en vindt u het belangrijk dat u zorgverzekeraar betrokken is bij haar klanten? Dan is zorgverzekeraar Salland de juiste keuze voor u. Salland biedt al ruim anderhalve eeuw zorgverzekeringen voor iedereen in de gelijknamige regio. We hanteren een eerlijke premie, jaar in, jaar uit. Daarnaast bekommeren we ons om de zorg en doen we er alles aan om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken. Ook mensen met een lager inkomen worden bij Salland in acht genomen.

Aparte tandartsverzekering afsluiten

Salland biedt een ruime keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Als u een aparte tandartsverzekering af wilt sluiten, dan kunt u kiezen uit drie verschillende. Soms weet u van tevoren al welke behandelingen u het komende jaar te wachten staan bij de tandarts. Hier kunt u op anticiperen door de juiste tandartsverzekering af te sluiten. Kost de behandeling zelf minder dan de premie die u gaat betalen voor de tandartsverzekering? Dan heeft een tandartsverzekering geen meerwaarde. Weet u niet welke aanvullende verzekering of tandartsverzekering voor u het beste is? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder.

https://www.salland.nl/