Seniorplein
Image default
Zorg

Veiligheid voorop met een alarmknop ouderen

Ouderen onder ons willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dit omdat het hun eigen vertrouwde omgeving is en daar hopen ze nog heel lang van te kunnen genieten. Wanneer een ouder persoon zelfstandig wenst te wonen kan je de veiligheid waarborgen dankzij een alarmknop ouderen. Deze vorm van alarm is ideaal en zeer aangenaam om te gebruiken. De persoon in kwestie draagt het om de nek en zal er geen hinder aan ondervinden.

Veilig, secuur en zeer aangenaam

Natuurlijk staat de alarmknop in directe lijn met de meldkamer. Mocht de persoon de knop indrukken zal er direct contact worden gezocht met de meldkamer. Tevens is het ook te gebruiken door heel Europa! Het ideale hiervan is dat je zelfs met deze alarmknop op vakantie kunt gaan zonder zorgen. Het is dan wel ontzettend belangrijk om er goed voor te zorgen dat de knop niet vergeten wordt om te dragen.

Ouderen kunnen middels deze manier van veiligheid langer zelfstandig wonen. Mocht een ouder persoon per ongeluk vallen en hierdoor niet zelfstandig meer op kan staan is de knop ideaal. Je drukt het in en voordat je het weet ben je in contact met de meldkamer. Zij zullen voor hulp zorgen en de persoon in kwestie ondersteunen. Een stukje veiligheid, maar zeer zeker ook een fijn gevoel wetende dat je geholpen wordt als het nodig is.