Category Archives: Auto’s en Motoren

Tip van de dag: combineer de APK met de onderhoudsbeurt bij autobedrijf in Vlissingen

      Reacties uitgeschakeld voor Tip van de dag: combineer de APK met de onderhoudsbeurt bij autobedrijf in Vlissingen

Ook u wilt het maximale uit uw APK halen, toch? Dan is er een tip voor u. Combineer de APK meteen met een onderhoudsbeurt bij een autobedrijf in Vlissingen. Op deze manier wordt uw auto uitvoering nagekeken of het voertuig nog wel veilig is om in te rijden. Werkt een onderdeel niet meer naar behoren? Dan wordt het meteen vervangen… Read more »

Alles voor uw BMW motor zoals onderdelen, accessoires en meer

      Reacties uitgeschakeld voor Alles voor uw BMW motor zoals onderdelen, accessoires en meer

Natuurlijk wilt u regelmatig nieuwe onderdelen voor uw BMW motor aanschaffen, maar de accessoires en bescherming zijn net zo belangrijk. Denk hierbij aan geschikt gereedschap, zoals een reparatiewet voor de banden, een elektrische hevelpomp of een multi-tool voor het loshalen van de wielen, maar ook aan bijvoorbeeld gehoorbescherming. Als u de BMW motor onderdelen gaat testen, wilt u natuurlijk niet… Read more »

Bij hét garagebedrijf nabij Venlo krijgt u uitmuntende service bij reparatie van occasions

      Reacties uitgeschakeld voor Bij hét garagebedrijf nabij Venlo krijgt u uitmuntende service bij reparatie van occasions

Is uw auto aan reparaties toe en moet u in de tussentijd wel een auto hebben? Auto Lenders regelt voor u gewoon een leenauto. Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets…. Read more »