Category Archives: Auto’s en Motoren

Jouw auto of jouw caravan verkopen; wat is de beste keuze?

      Reacties uitgeschakeld voor Jouw auto of jouw caravan verkopen; wat is de beste keuze?

Heb jij jarenlang geleden jouw huidige auto en caravan gekocht? Dan is de kans groot dat deze twee aankopen op elkaar afgestemd zijn. Bij het aanschaffen van een caravan heb je bijvoorbeeld mogelijk rekening gehouden met de trekkracht van jouw auto. Aan de andere kant heb je ook goed gekeken naar de afmetingen van jouw caravan ten opzichte van jouw… Read more »

Ga nu je motorrijbewijs in Hengelo halen!

      Reacties uitgeschakeld voor Ga nu je motorrijbewijs in Hengelo halen!
Seniorplein

Woon jij in de omgeving van Hengelo en wil jij graag zo snel mogelijk jouw eigen motorrijbewijs gaan halen? Dan ben je bij dit bedrijf op de juiste plek terecht gekomen. Deze rijschool in Twente kan jou namelijk op een snelle en persoonlijke manier lesgeven, waardoor jij binnen no time je eigen motorrijbewijs kunnen gaan halen in Hengelo! Neem daarom… Read more »

Je auto verzekeren bij ASR Nederland

      Reacties uitgeschakeld voor Je auto verzekeren bij ASR Nederland

Een autoverzekering moet je in alle landen van de Europese Unie verplicht aanschaffen. In Nederland is dit opgenomen in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. De autoverzekering dient om de schade aan je auto of de schade die veroorzaakt is door jouw auto te verzekeren. Een autoverzekering bestaat over het algemeen uit drie delen: de aansprakelijkheid, de beperkte casco en volledige casco…. Read more »

Bestel online jouw achteruitrijcamera auto!

      Reacties uitgeschakeld voor Bestel online jouw achteruitrijcamera auto!

Naar het werk, even boodschappen doen of gewoon lekker op visite bij vrienden en familie. Je ontkomt er niet aan om de auto op de juiste manier te parkeren in een parkeervak. Vaak heb je de mogelijkheid om hem recht neer te zetten zonder fileparkeren. Tegenwoordig zie je steeds vaker fileparkeren terug in het straatbeeld. Dit gebruikt men om meer… Read more »