Seniorplein
Image default
Bedrijven

Lekker gaan verven!

Verven van leder

Kennen we allemaal het probleem niet van nieuwe schoenen? Eindelijk hebben we die mooie paar witte schoenen gekocht en vandaag is de dag aangebroken dat we ze voor het eerst aan gaan doen. Het is namelijk gestopt met regenen. Je loopt buiten en trapt in een stukje nat modder. Bye Bye witte schoenen, wit zal je ze namelijk nooit meer krijgen. Dit is een probleem dat veel vaker voor dat je denkt en misschien heb je het zelf weleens meegemaakt. Leder verven kan de oplossing zijn van dit vervelende probleem. De lederverf is te verkrijgen in vele kleuren. Het is dus te gebruiken voor meer dan alleen je witte schoenen. Je kunt het gebruiken voor alle voorwerpen, zolang ze maar gemaakt zijn uit leder. Je kan de verf daarnaast ook heel goed gebruiken om je schoenen je helemaal eigen te maken. Je kunt namelijk verschillende kleuren verf kopen en je eigen design om je schoenen loslaten.

Verven van suede

Suède is een stof dat de laatste tijd veel voorkomt en ook voor veel problemen kan zorgen. Deze stof is niet alleen maar terug te vinden in jassen, maar ook veel vaker worden er suède schoenen gemaakt. Er is ook verf te vinden die gebruikt kan worden om suede schoenen verven. Hiermee kan over eventuele vlekken heen verven, zodat de schoenen weer als nieuw lijken. Ook andere voorwerpen of kleding stukken kunnen geverfd worden met de Suede verf.

Recyclen

Je hoeft kledingstukken nu dus niet zomaar weg te gooien als er kleurverschillen op te zien zijn.  Je kunt ze heel goed hergebruiken door er een likje verf overheen te doen. Zo lijken ze weer zo goed als nieuw of je kunt juist gaan voor een vintage look. Het is daarnaast ook heel erg leuk om je eigen designs tot leven te brengen.

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Betaalbare advocaat in Oldenzaal gezocht

Het inschakelen van de letselschade advocaat in Den haag voor materiƫle schade

Winterdepressie of winterdip?