Category Archives: Electronica en Computers

Windows PC vs Chromebook: welke is de beste laptop voor uw gebruik?

      Reacties uitgeschakeld voor Windows PC vs Chromebook: welke is de beste laptop voor uw gebruik?
Seniorplein

Windows PC vs Chromebook: welke is de beste laptop voor uw gebruik? Deze twee categorieën laptops mogen dan vergelijkbaar zijn, maar ze zijn heel verschillend qua gebruik en….prijs. Chromebooks verschenen in 2011, maar het is pas in de laatste twee jaar dat ze terrein hebben gewonnen ten opzichte van traditionele laptops. Dit is vooral te wijten aan de wijdverbreide adoptie… Read more »

Samsung reparatie Enschede

      Reacties uitgeschakeld voor Samsung reparatie Enschede
Seniorplein

Men zegt wel dat je twee soorten mensen hebt: Apple mensen en Samsung mensen. Het is natuurlijk aan een ieder om te bepalen welk apparaat ze het beste en het meest fijne vinden om te gebruiken. Wij weten in ieder geval dat we erg fan van Samsung zijn en het is dan ook daarom dat wij er heel erg veel… Read more »

Inzicht in klanten voor winkeliers

      Reacties uitgeschakeld voor Inzicht in klanten voor winkeliers
Seniorplein

Om een winkel goed te kunnen laten lopen zal je veel tijd en moeite in de zaak moeten steken en goed inzicht moeten krijgen in je klanten. Wat een erg belangrijk gegeven is voor winkels is een inzicht in jouw bezoekers. Met een goed inzicht kan er goed worden gekeken wat er goed gaat en waar er verbeterpunten zijn. Er… Read more »

Codering met een printer

      Reacties uitgeschakeld voor Codering met een printer
Seniorplein

Printers worden dagelijks door miljoenen mensen ter wereld gebruikt en zijn het meest gebruikt binnen bedrijven. Er zijn heel veel verschillend soorten printers op de markt die voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De originele black inkjet printers, kleuren printers en foto printers zijn de meest standaard en bekendste printers die op de markt aanwezig zijn. Daarnaast zijn er… Read more »