Category Archives: Eten en drinken

De beste Tahina in Nederland is Tahina Al Wadi

      Reacties uitgeschakeld voor De beste Tahina in Nederland is Tahina Al Wadi
Seniorplein

Als je een echt lekkere Tahina wil eten in Nederland kies dan voor Tahina Al Wadi dat je bij de meeste Turkse en Arabische winkels kunt kopen. Als je langsgaat bij de lokale Turkse of Arabische winkel kun je vast Tahina Al Wadi kopen. Vroeger was het moeilijk om een goede Tahina in Nederland te vinden maar doordat er steeds… Read more »

De Gezondere Box – bbq op locatie

      Reacties uitgeschakeld voor De Gezondere Box – bbq op locatie
Seniorplein

Een lekkere BBQ op locatie, wie wilt dat nu niet? Lekker eten is natuurlijk altijd leuk en ook natuurlijk heel erg gezellig. Maar een dinertje is toch wel vaak hetzelfde en juist op een mooie zomerdag is het ook wel eens leuk om iets anders te doen. Heeft u wel eens nagedacht over een BBQ op locatie? Bij een BBQ… Read more »

Senioren houden en genieten van wijn

      Reacties uitgeschakeld voor Senioren houden en genieten van wijn
Seniorplein

Het assortiment van Wijnpromotor is uniek, omdat het enerzijds consumeerwijnen bevat en daarnaast klassieke wijnen. Dit is ook opgevallen bij wijnboeren over de hele wereld en heeft geleid tot veel uitnodigingen op de Pro Wein te Düsseldorf. Allen wilden ze hun nieuwste wijn aanbieden om op te nemen in het assortiment van Wijnpromotor. Momenteel vinden er ook gesprekken plaats om… Read more »