Category Archives: Eten en drinken

De beste Tahina in Nederland is Tahina Al Wadi

      Reacties uitgeschakeld voor De beste Tahina in Nederland is Tahina Al Wadi

Als je een echt lekkere Tahina wil eten in Nederland kies dan voor Tahina Al Wadi dat je bij de meeste Turkse en Arabische winkels kunt kopen. Als je langsgaat bij de lokale Turkse of Arabische winkel kun je vast Tahina Al Wadi kopen. Vroeger was het moeilijk om een goede Tahina in Nederland te vinden maar doordat er steeds… Read more »

De Gezondere Box – bbq op locatie

      Reacties uitgeschakeld voor De Gezondere Box – bbq op locatie

Een lekkere BBQ op locatie, wie wilt dat nu niet? Lekker eten is natuurlijk altijd leuk en ook natuurlijk heel erg gezellig. Maar een dinertje is toch wel vaak hetzelfde en juist op een mooie zomerdag is het ook wel eens leuk om iets anders te doen. Heeft u wel eens nagedacht over een BBQ op locatie? Bij een BBQ… Read more »

Vlees roken met Liquid smoke

      Reacties uitgeschakeld voor Vlees roken met Liquid smoke

Vloeibare rook en rook in poedervorm (Liquid smoke): Red Arrow biedt het perfecte alternatief voor het roken van vlees op een veilige manier. Vlees roken doen we met zijn allen al duizenden jaren en gerookt vlees is nog altijd mateloos populair. Het probleem met vlees roken is echter dat het niet al te best voor uw gezondheid is. Vlees roken… Read more »

Senioren houden en genieten van wijn

      Reacties uitgeschakeld voor Senioren houden en genieten van wijn

Het assortiment van Wijnpromotor is uniek, omdat het enerzijds consumeerwijnen bevat en daarnaast klassieke wijnen. Dit is ook opgevallen bij wijnboeren over de hele wereld en heeft geleid tot veel uitnodigingen op de Pro Wein te Düsseldorf. Allen wilden ze hun nieuwste wijn aanbieden om op te nemen in het assortiment van Wijnpromotor. Momenteel vinden er ook gesprekken plaats om… Read more »