Category Archives: Financieel

Waarom zou ik goedkope bitcoins kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom zou ik goedkope bitcoins kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van goedkope bitcoins? Als je niet bent dan je zeker niet alleen. Het concept van het kopen van digitale valuta op het internet heeft de afgelopen jaren veel populariteit opgedaan, maar het is nog steeds grotendeels een grijze markt. Omdat de prijs van de virtuele privécomputer (VPC) echter blijft stijgen, realiseren zich echter meer… Read more »

Kopen om financiële gids te laten

      Reacties uitgeschakeld voor Kopen om financiële gids te laten

 Yearn.finance (YFI) kopen met iDeal | Bitcoin Meester – Koop Jaarnaar Financiën met IDEAL is een schema dat wordt gerund door de Britse regering om consumenten aan te moedigen om huizen te kopen. De regeling, die vorig jaar in oktober werd gelanceerd, biedt financiële steun in de vorm van hypotheken voor kopers van de eerste keer. In tegenstelling tot normale… Read more »

Het verkopen van je vordering is een belangrijke zet

      Reacties uitgeschakeld voor Het verkopen van je vordering is een belangrijke zet
Seniorplein

Het eerlijk verkopen van je vordering kan je doen wanneer je het gevoel hebt dat je een risico loopt dat een andere partij je niet meer gaat betalen. Het kan soms wel gaan om enorme bedragen die je nodig hebt voor het investeren in je bedrijf. Door deze bedragen te laten voor wat het is, kan je misschien bepaald investeringen… Read more »