Category Archives: Financieel

Zowel bij bedrijven als particulieren incasseert een incassobureau in Zeeland

      Reacties uitgeschakeld voor Zowel bij bedrijven als particulieren incasseert een incassobureau in Zeeland

Heeft u voornamelijk zakelijke klanten en merkt u dat er sommige zijn die niet of niet op tijd hun facturen betalen? Of heeft u een webshop en zijn er achterstallige betalingen? Wat uw situatie ook is, met de diensten van een gespecialiseerd incassobureau in Zeeland ontvangt u in een mum van tijd uw geld van zowel particuliere als zakelijke klanten…. Read more »

Waar moet u zich aan houden bij minnelijke schuldsanering?

      Reacties uitgeschakeld voor Waar moet u zich aan houden bij minnelijke schuldsanering?

Minnelijke schuldsanering is niet vrijblijvend. U heeft zich te houden aan een aantal voorschriften. Samen met InBalans Budget Hulp Nederland zorgt u ervoor dat u deze plichten naleeft en dat u op een correcte manier uw schulden aflost. Zo moet u bijvoorbeeld in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. U moet informatie aanleveren aan uw schuldhulpverleners, zodat de financiële… Read more »

Waar moet u rekening mee houden als u investeert in een beleggingspand in Breda?

      Reacties uitgeschakeld voor Waar moet u rekening mee houden als u investeert in een beleggingspand in Breda?

Het is goed om te weten dat u bij het beleggen in een bedrijfs- woon of winkelpand niet altijd alleen maar voordelen ervaart. Het kan namelijk altijd zo zijn dat u tegen een aantal nadelen aanloopt. Zo kan het voorkomen dat een ruimte voor langere tijd leegstaat waardoor u een lagere huuropbrengst ontvangt. Daarnaast kan het zijn dat het geld… Read more »

Persoonlijke lening aanvragen en meer bij een specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijke lening aanvragen en meer bij een specialist

Bij Blokweg Financieel Adviseurs B.V. vraagt u niet alleen een persoonlijke lening op maat aan, maar vindt u allerlei andere services. Binnen dit bedrijf vindt u namelijk jarenlange ervaring in de financiële sector. Hierdoor kunnen ze u van dienst zijn met werkelijk elk vraagstuk over geld of financiële zekerheid dat u maar heeft. Of u nu een persoonlijke lening wilt… Read more »