Category Archives: Horeca

Traditionele High Tea volgens Engelse wijze

      Reacties uitgeschakeld voor Traditionele High Tea volgens Engelse wijze

Wat is een High Tea? Afternoon Tea is onmiskenbaar en een echt Brits gebruik dat wereldwijd bekend is en dateert uit het 19e-eeuwse Engeland. De “History of Afternoon Tea” crediteert Anna, de 7e hertogin van Bedford. Het diner werd pas rond 21.00 uur geserveerd, waardoor de Hertogin hongerig bleef. Ze bestelde thee, brood en gebak in haar kamer. Deze gewoonte… Read more »

Horecakleding en werkkleding tegen een scherpe prijs verkrijgbaar nabij Utrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Horecakleding en werkkleding tegen een scherpe prijs verkrijgbaar nabij Utrecht

Het runnen van een onderneming loopt al aardig in de kosten. Daarom let ook u het liefst op de kleintjes. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk ook dat uw werknemers er representatief bijlopen. Voor de aanschaf van werkkleding of horecakleding gaat u naar een specialist nabij Utrecht. Bij A. Van Raak Workwear treft u een groot aanbod horecakleding en werkkleding voor een… Read more »

Met wat voor gezelschap kom jij langs in het restaurant in Oss?

      Reacties uitgeschakeld voor Met wat voor gezelschap kom jij langs in het restaurant in Oss?

Wist je dat De Nieuwe Wereld geschikt is voor diverse groepen? Hiervoor worden namelijk speciale avonden georganiseerd. Je kunt bij een restaurant in Oss elke dag van de week terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of borrel. Kortom: je kunt er op elk moment van de dag, 7 dagen per week terecht. Dat is echter lang niet alles… Read more »

Horeca kleding

      Reacties uitgeschakeld voor Horeca kleding

Horeca kleding aanschaffen, heel erg belangrijk voor de uitstraling van het bedrijf!  Als eigenaar van een bedrijf wilt u natuurlijk dat uw bedrijf er altijd tip top in orde uitziet. Dat is heel erg logisch en ook nog eens heel belangrijk, alleen op die manier komen de klanten namelijk terug. Maar naast dat het bedrijf er goed uit moet zien… Read more »

De lekkerste espresso voor een voordelige prijs met de espresso volautomaten

      Reacties uitgeschakeld voor De lekkerste espresso voor een voordelige prijs met de espresso volautomaten

Wat voor veel mensen onbekend is, is dat espresso volautomaten helemaal niet zo duur hoeven te zijn als men in de eerste instantie zou verwachten. Het hoeft daarom niet eens een al te grote investering te zijn om er één aan te schaffen voor bij jou thuis. De beste volautomatische espressomachine van Krups zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook nog… Read more »