Category Archives: Winkelen

Een natuurlijk tintje met de mooiste waskommen

      Reacties uitgeschakeld voor Een natuurlijk tintje met de mooiste waskommen

U kunt uw badkamer of keuken een natuurlijk tintje geven met de waskommen van Thijs Noldus Art of Nature. Wij hebben de mooiste waskommen in het assortiment. Bij wastafels, waskommen of een wasbak, denkt u natuurlijk aan alledaagse voorwerpen. Klassiek wit, hoogglans en strak. Soms rond, soms vierkant. Maar een natuurlijke uitstraling van uw wasbak komt niet vaak voor. Hier… Read more »

Zonder enkele moeite een nieuwe douchekraan bestellen

      Reacties uitgeschakeld voor Zonder enkele moeite een nieuwe douchekraan bestellen

Een douchekraan bestellen gaat erg gemakkelijk. Met een paar kliks heeft u deze besteld. Voor het kopen van een douchekraan hoef je tegenwoordig niet meer de deur uit. Een douchekraan bestel je namelijk heel gemakkelijk online, bijvoorbeeld bij Badkamerwinkel.nl. In de webshop kan men het uitgebreide assortiment aan douchekranen bekijken en een douchekraan bestellen. Hier tref je ook andere sanitaire… Read more »

Wastafels, waskommen en een wasbak: handgemaakt

      Reacties uitgeschakeld voor Wastafels, waskommen en een wasbak: handgemaakt

Wastafels, waskommen en een wasbak: handgemaakt. Ze hebben ook allemaal natuurlijke vormen. Iedereen denkt natuurlijk eerst aan alledaagse voorwerpen. Echter zijn deze producten bij Thijs Noldus Art of Nature dat juist niet. De wastafels, waskommen of een wasbak zijn hier juist natuurlijke producten met een verhaal. Deze producten zijn namelijk allemaal met de hand gemaakt of (deels) door de natuur… Read more »

Pelletkachel of houtvergasser voor een aangename temperatuur

      Reacties uitgeschakeld voor Pelletkachel of houtvergasser voor een aangename temperatuur

De energie die vrijkomt bij een pelletkachel of een houtvergasser kan door de natuur worden afgebroken, waardoor het een zeer milieuvriendelijke manier van verbranding is. Ook een houtvergasser zorgt er op een duurzame manier voor dat uw huis verwarmd worden. Het is echter wel van groot belang dat zowel een pelletkachel als een houtvergasser voorzien zijn van een rookkanaal. Deze… Read more »