Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Hofkens HIG: voor de efficiente schoonmaakklussen

      Reacties uitgeschakeld voor Hofkens HIG: voor de efficiente schoonmaakklussen

Wij zijn schoonmaakbedrijf Hofkens HIG.  Het Oranje van Hofkens HIG Onze prioriteit ligt altijd bij het schoonmaken van de belangrijke zaken. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd efficiënt te werk gaan. Dankzij de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Je hebt dus altijd te maken heeft met professionele reinigers. Hofkens HIG is… Read more »

Hofkens HIG: schoonmaakbedrijf in Breda en Roosendaal die staat voor kwaliteit

      Reacties uitgeschakeld voor Hofkens HIG: schoonmaakbedrijf in Breda en Roosendaal die staat voor kwaliteit

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog! Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal… Read more »

Zoekt u naar allesreinigers voor uw bedrijf? Kies voor schoonmaakbedrijf Hofkens HIG

      Reacties uitgeschakeld voor Zoekt u naar allesreinigers voor uw bedrijf? Kies voor schoonmaakbedrijf Hofkens HIG

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf die alles onder één dak heeft? Hofkens HIG voert al uw schoonmaakwerk uit. Zo heeft u geen zorgen meer over uw bedrijfsruimte of kantoorpand. Hofkens HIG houdt al uw panden schoon. Voor welke schoonmaakwerkzaamheden u precies bij Hofkens HIG terecht kunt en wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak? Wilt u weten… Read more »

Werk voor het bedrijf van je dromen en solliciteer bijvoorbeeld op een vacature bij systeembeheer

      Reacties uitgeschakeld voor Werk voor het bedrijf van je dromen en solliciteer bijvoorbeeld op een vacature bij systeembeheer

Is het je droom om voor een groot bedrijf te werken, die goed op je CV staat en waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen? WR beschikt over een ruime database aan bekende werkgevers in het binnenland en buitenland, zoals Heineken, Coca-Cola en Disney. Bekijk vandaag nog ons aanbod aan .Net vacatures, of reageer op een systeembeheer vacature, assistent accountant of… Read more »

Tijdregistratie, orderregistratie, aan- en afwezigheid registeren

      Reacties uitgeschakeld voor Tijdregistratie, orderregistratie, aan- en afwezigheid registeren

Kies voor het Immotix Time-Advanced tijdregistratie pakket als u wilt kiezen uit veel opties. De gepresenteerde uren per project worden overzichtelijk gemaakt in een orderregistratie module. Het is mogelijk om via Immotix aan- en afwezigheid, tijdregistratie en orderregistratie te registreren. Het ingeven van orders is mogelijk via tablet, barcode reader, desktop terminal en handscanner. U heeft onder andere een duidelijk… Read more »

Hoe doet u aan goed kabelmanagement op kantoor?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe doet u aan goed kabelmanagement op kantoor?

Nooit meer last van in de knoop geraakte kabels. Nooit meer vallen over rondslingerende kabels. Klinkt dat niet geweldig? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar… Read more »

BIM tekenen is onmisbaar binnen ieder vastgoedproject

      Reacties uitgeschakeld voor BIM tekenen is onmisbaar binnen ieder vastgoedproject

U bent vast en zeker al bekend met een 3D-model. Binnen ieder vastgoedproject is dit onmisbaar. Een bouwproject kan al gauw een onoverzichtelijke kluwen worden van mensen die heel goed zijn in hun werk, maar niet het overzicht hebben om rekening te houden met andere specialisten. Daarvoor is ruimtelijk inzicht en duidelijke communicatie nodig. En deze twee belangrijke aspecten verkrijgt… Read more »

Een persoonlijke aanpak bij een professionele software en app ontwikkelaar

      Reacties uitgeschakeld voor Een persoonlijke aanpak bij een professionele software en app ontwikkelaar

Een professionele app en software ontwikkelaar zorgt ervoor dat uw software op maat wordt gemaakt. Uw specifieke behoefte en die van uw organisatie sluiten perfect aan bij de software, zo gaat deze jaren mee. Kies dan voor een specialist als PeopleWare. Een specialist kan namelijk een zeer gespecialiseerde aanpak hanteren en heeft veel ervaring. Kiest u voor een gespecialiseerde app… Read more »

Eerlijk bouwkostenadvies van een deskundig adviesbureau

      Reacties uitgeschakeld voor Eerlijk bouwkostenadvies van een deskundig adviesbureau

Wanneer u bouwkostenadvies wilt ontvangen, gaat u ervanuit dat het adviesbureau eerlijk advies geeft. Wat is wel mogelijk en wat niet. Schakel daarom een bureau in als Dukers & De Cock. Zo zijn ze in de eerste plaats klantgericht en gedreven om waarde voor hun opdrachtgevers te creëren met het geven van bouwkostenadvies. Ook integriteit en samenwerking staan bij de… Read more »

Met persoonlijke coaching wordt de 5S methode implementatie gegarandeerd een succes

      Reacties uitgeschakeld voor Met persoonlijke coaching wordt de 5S methode implementatie gegarandeerd een succes

Met 5S methode optimalisatie, maakt u uw bedrijfsvoering optimaal. En zeg nu zelf, als ondernemer wilt u natuurlijk dat de manier waarop u werkt continu blijft verbeteren. Dag in dag uit bent u bezig met het optimaliseren van uw organisatie. Met zijn allen zijn we continu aan het verbeteren. Maar weet u precies hoe u uw dagelijkse processen zo veel… Read more »