Seniorplein
Image default
Zorg

De diagnose: fibromyalgie in Almelo

Wanneer je de vreselijke diagnose van de zware fibromyalgie in Almelo krijgt stort er natuurlijk een wereld voor je in. Het is nieuws wat je liever niet had gehoord en dat kan zeer hard aankomen. Het betekent dat je steeds minder zal kunnen gaan bewegen en de kracht in je spieren en gewrichten gaat verliezen. Maar ondanks deze diagnose is het nog niet nodig om de moed in je schoenen te laten zakken. Want er is gelukkig nog veel mogelijk voor het allemaal zover is. En het is ook mogelijk om optimaler te bewegen wanneer je hier begeleiding voor krijgt. Het is een ziekte waar mee te leven valt en waar je goed mee overweg kunt wanneer je onder de juiste begeleiding aan de slag gaat met het verbeteren van je spieren en gewrichten en je bewegingsapparaat. 

Pijn

Je hebt een chronische pijn en dat is ontzettend vervelend. Helaas is er aan fibromyalgie in Almelo niet veel te doen en is er geen middel voor die dit kan genezen. Maar gelukkig kan de fysio je wel begeleiden om te zorgen dat er wel mee te leven valt en je de dagelijkse dingen nog steeds kunt doen en kunt oppakken, want dat is wel ontzettend belangrijk. Dat draagt ook bij aan je geluk en dat is wel iets wat je liever niet laat. Je leven kan worden ontwricht door de fibromyalgie in Almelo, maar laat de motivatie niet door je vingers glippen en maak een afspraak met de fysio. 

Fysio

De fysio zal samen met jouw kijken naar de mate waarin jij te kampen hebt met fibromyalgie in Almelo en hoe daar een goede methode op kan worden gegeven waarmee er kan worden gewerkt aan een verbetering van je lichaam en het bewegen weer op een normale manier kan worden voortgezet en het hebben van fibromyalgie in Almelo je leven niet zo gaat beheersen.