Seniorplein
Image default
Beauty en verzorging

De kapper in Laren verwacht veel nieuwe klanten

Door het milder worden van de coronacrisis hoopt de ervaren kapper in Laren erop dat langaam aan de klanten terug zullen keren. Daarbij komt nog eens dat een groot aantal mensen natuurlijk al tijden niet naar de kapper is geweest, en dus de behoefte zal hebben om zo snel mogelijk naar de kapper te gaan. Waar normaal sommige mensen misschien een vaste kapper buiten Laren hebben, zullen de meeste mensen nu kiezen voor een kapper zo dicht mogelijk bij huis, en daardoor dus terecht komen bij de kapper in Laren. Dit werkt natuurlijk ook averechts. Mensen die vaste klant zijn bij de kapper in Laren kunnen er nu bijvoorbeeld voor kiezen om naar de kapper in hun eigen dorp te gaan.

Waarom kiezen veel mensen voor de kapper in Laren?

De kapper die men in Laren kan bezoeken is een van de drukste kappers van Nederland. Dit heeft onder andere te maken met de hoeveelheid positieve reclame zij kunnen gebruiken door het feit dat ze veel bekende Nederlanders knippen. Zo komen bijvoorbeeld Marco Borsato en Patty Brard graag bij hen hun haar knippen.

Wat kan er nog meer gedaan worden bij de kapper in Laren?

Naast het knippen van het hoofdhaar zijn er nog enorm veel andere zaken waarvoor men bij de kapper terecht kan. In dat opzicht is het dan misschien ook meer een beauty salon. Zo kunnen klanten naast het knippen van hun hoofdhaar bijvoorbeeld ook hun haar laten stylen, er verschillende producten zoals mousse en wax in laten smeren, maar ook geheel ongerelateerde zaken kunnen aan bod komen. Zo komen veel mensen naar de kapper om juist hun teennagels te laten lakken of zelfs specifiek een pedicure te krijgen. De kapper in Laren geniet zo dus van veel klanten.