Seniorplein
Image default
Auto

Goedkoop een auto leasen kan tegenwoordig bij vele lease maatschappijen

Leasen wordt tegenwoordig heel veel gedaan. Door werknemers via werkgevers of via lease maatschappijen. Door de onderlinge concurrentiedruk zakken de prijzen voor bepaalde lease deals bij bepaalde lease maatschappijen. Goedkoop auto leasen is dus zeer goed mogelijk; bekijk op het internet de pagina’s van diverse lease maatschappijen om erachter te komen wat voor een lease deals en pakketten ze aanbieden. Vervolgens kun je naar eigen believen een pakket of bepaald automerk uitkiezen. Neem voor de rechten, plichten en voorwaarden die deel uitmaken van een bepaald lease pakket contact op met een lease maatschappij of jouw werkgever.

Het leasen van een auto naar wens kent vele gemakken en voordelen

Veel werkgevers bieden aan hun medewerkers lease auto’s aan en komen in dit opzicht tegemoet aan hun werknemers op het gebied van vervoer naar en van het werk. Daarnaast kun je als leaser reparaties en onderhoud vergoed krijgen, je hebt korting op wegenbelasting en autoverzekeringen en je kunt genieten van gedegen comfort en technologische toepassingen tijdens jouw auto rit. Ideaal dus voor degenen die een stabiel inkomen en werk hebben en voor zakelijk ingestelde mensen die dagelijks talloze kilometers op het asfalt rijden.

Maak duidelijke afspraken

De vergoeding van de brandstof geldt, binnen lease deals, meestal alleen binnen de Nederlandse grenzen. Er zijn in ieder geval vele opties en mogelijkheden als het gaat om het afsluiten van een bepaalde termijn waarover je leaset en het prijskaartje dat komt te hangen aan jouw lease deal. Maak duidelijke afspraken met jouw lease maatschappij over de maandelijkse lasten en zorg ervoor dat je alle ins en outs van het contract in de gaten houdt. Een tevreden leaser is iemand die zorg draagt voor zijn verantwoordelijkheden.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Besparen op een nieuwe auto met afschrijven aanschafbelasting

Citro├źn Berlingo leasen niet alleen voor ondernemers

Occasions bij Autovooru