Seniorplein
Image default
Bedrijven

Hoog in de ranglijst van Google

Als nieuw online bedrijf gevonden worden door consumenten is niet eenvoudig. Het verbeteren van je online vindbaarheid is niet eenvoudig en het kost redelijk veel tijd. De meeste mensen kijken alleen naar de eerste paar resultaten van pagina 1 van de zoekresultaten. Het doel voor websites is om bij die eerste paar resultaten te komen in Google. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de kliks gaan naar de eerste 3 zoekresultaten. Om hoog in de Google ranglijst te komen zal je je bezig moeten houden met SEO. Dit is de afkorting van search engine optimization. Dit houdt in dat de content overeenkomt met de zoekwoorden en de pagina van de website komt op die manier hoger in de zoekresultaten te staan. Gebruik veel gebruikte zoekwoorden in je content, die natuurlijk ook relevant zijn voor jouw bedrijf. Het kost echter veel tijd om SEO goed uit te voeren het is daarom verstandig een gespecialiseerd bedrijf dit te laten doen.

Linkbuilding uitbesteden wordt steeds vaker gedaan door bedrijven en het is bovendien betaalbaar. Wanneer een bedrijf zelf probeert hoger in de Google ranglijst te komen is er vaak geen tot nauwelijks resultaat. Bij uitbesteding van linkbuilding is er binnen 1 tot 2 maanden zichtbaar resultaat en zal de traffic op je website toenemen. 

Naast linkbuilding oftewel SEO kan je ook betaald hoger in Google komen. Het maken van een dergelijke campagne is ook niet simpel, want het opzetten van een adwords campagne is ingewikkeld en wanner dit niet goed gebeurt kan het meer geld kosten dan dat het oplevert. Het is dan ook verstandig adwords uit te laten besteden. Adwords uitbesteden kan vaak bij dezelfde bedrijven waar je ook linkbuilding kan uitbesteden.

Voor meer info : http://www.economy.nl