Seniorplein
Image default
Gezondheid

Chakra hulpmiddelen om je lichaam in balans te brengen

Chakra betekent letterlijk vertaald het wiel. Deze eeuwenoude methode staat nauw verbonden aan de Indiase geneeskunst. Volgens deze geneeskunst bestaat je lichaam uit verschillende energiebronnen. Uit deze energiebronnen haal je de levenskracht om door te gaan met je leven. Doordat de bronnen door je lichaam heen stromen wordt de cirkel weer rondgemaakt oftewel Chakra. In totaal zijn er zeven chakra’s in ons lichaam met specifieke functies en emoties. Door een energieblokkade in het lichaam kan een chakra zijn werk niet meer goed doen. De geest en het lichaam raakt hierdoor uit balans. Met speciale hulpmiddelen kan je ervoor zorgen dat de blokkades weggaan en je lichaam weer terug in balans komt. In de spirituele webwinkel kom je verschillende chakra artikelen tegen.

Meridiaankogels geven verlichting

Eén van de hulpmiddelen zijn de meridiaankogels. Dit zijn twee kogels die je op je handpalmen kan laten rond draaien. Deze techniek heeft een helende werking voor het lichaam en de geest. In onze handpalmen zitten namelijk meridianen hier stroomt energie doorheen. Als deze handpalmen geblokkeerd worden dan ontstaat er een blokkade in ons lichaam. Door de kogels te gebruiken wordt het lichaam gestimuleerd om de energie weer vrij te laten komen. Deze unieke oefeningen zorgen ervoor dat je lichaam weer terug in balans komt.

Maak je hoofd leeg met een pendel

Een pendel kan je helpen om je hoofd even helemaal leeg te maken en antwoorden te vinden op je levensvragen. Concentreer je vooral op de vraag waarop je een antwoord zoekt en maak hiervoor gebruik van de pendel. Door het uitpendelen van je chakra’s kan je extra energie door je lichaam verplaatsen. Je kan je lichaam op deze manier weer herstellen en in balans brengen. Met dit hulpmiddel krijg je het gevoel dat je weer op de juiste weg zit en je lichaam de kans krijgt om te herstellen.

Voor meer info : http://www.spirituelewebwinkel.nl/c-448632/chakra/