Category Archives: Rechten

Met welke financiële gevolgen krijgt u te maken wanneer u gaat scheiden?

      Reacties uitgeschakeld voor Met welke financiële gevolgen krijgt u te maken wanneer u gaat scheiden?

Naast emoties spelen de financiën ook een grote rol bij scheiden. De financiële gevolgen van een echtscheiding kunnen groot zijn. Scheiden doe je samen begrijpt dat dat niet iets is waar u zich graag mee bezig houdt op het moment van scheiden, maar het is wel heel belangrijk voor de toekomst. Wat kost het om te scheiden? Welke financiële gevolgen… Read more »

Letselschade expert in de buurt nodig? Kies voor de expertise van het Letselteam

      Reacties uitgeschakeld voor Letselschade expert in de buurt nodig? Kies voor de expertise van het Letselteam

Als u een expert nodig heeft op het gebied van letselschade, maakt u het best gebruik van de expertise van het Letselteam. In de loop der jaren is deze organisatie uitgegroeid tot maar liefst 100 letselschadespecialisten. Elke letselschade expert heeft het beste met u voor en vindt het belangrijk dat u optimaal kunt revalideren én dat uiteraard alle documenten op… Read more »

Een scheiding in goede banen leiden? Kies voor een mediator

      Reacties uitgeschakeld voor Een scheiding in goede banen leiden? Kies voor een mediator

Bij een scheiding komt er veel op je af. Naast dat het een verdrietige periode is, moet er veel geregeld worden. Dan is het prettig om in gesprek te gaan met een onpartijdige derde partij die inzicht heeft in jullie scheidingen streeft naar de best mogelijke afspraken voor jullie beiden. Scheiden is en blijft namelijk een emotionele rollercoaster waarin veel… Read more »

Regel je scheiding goed en schakel een mediator in

      Reacties uitgeschakeld voor Regel je scheiding goed en schakel een mediator in

Ga je scheiden? Dan komt hier veel bij kijken. Het is bijvoorbeeld van belang dat jullie goede afspraken maken voor de toekomst. Hierbij kan het fijn zijn om een onpartijdige derde partij te betrekken. Deze kan je inzicht geven in jullie scheidingen en zorgt voor de best mogelijke afspraken voor beide partijen. Scheiden is en blijft namelijk een emotionele rollercoaster… Read more »