Category Archives: Banen en opleidingen

COÖRDINATOR

      Reacties uitgeschakeld voor COÖRDINATOR

Functie Jouw rol is om de suboperaties te leiden en uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties. Je volgt de visie van Pasrel bij strategische keuzes met betrekking tot assistentie, personeelsbeleid en externe contacten. Als lid van het directiecomité help je mee met het uitstippelen van het volledige”t Pasrel-beleid. De coöperatieve activiteiten van Vilvoorde zijn verantwoordelijk voor 10 woonmodules… Read more »

Klantenservice medewerker

      Reacties uitgeschakeld voor Klantenservice medewerker

Wilt u complexe bankzaken uitleggen aan ING-klanten? Word dan klantenservicemedewerker van Webhelp ING in Groningen! Wat ga je doen? Als klantenservicemedewerker van Groningen Webhelp kunt u telefonisch ING bankdiensten verlenen aan klanten. De vragen van de klant zijn divers. Denk aan een klant die een spaarrekening wil openen, wil weten wanneer hij moet betalen of een overboeking wil doen. Omdat… Read more »

Regional Financial Analyst

      Reacties uitgeschakeld voor Regional Financial Analyst

Jouw verantwoordelijkheden Sodastream International BV is op zoek naar een gekwalificeerde accountant met een achtergrond in financiële systemen om regionaal financieel analist te worden. Als rapporterend aan de Europese CFO en als belangrijk lid van het Europese team bieden regionale financiële analisten ondersteuning aan de regio, werken ze samen in functies en markten en bieden ze uitstekende mogelijkheden om contacten… Read more »