Category Archives: Banen en opleidingen

Wat doet de Revit modelleur?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat doet de Revit modelleur?

Wat doet de Revit modelleur? Naast functioneel leidinggeven neemt de modelleur verschillende taken op zich. Bijvoorbeeld het ontwerpen en berekenen van elektronische, werktuigbouwkundige of andere bouwinstallaties. Daarnaast moeten de modellen getoetst worden op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit… Read more »

Verander je leven, denken of gedrag met een NLP training in de buurt van Utrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Verander je leven, denken of gedrag met een NLP training in de buurt van Utrecht

Al een lange tijd wil je een persoonlijke groei doormaken, maar je vindt het lastig. Er zijn namelijk bepaalde zaken die je belemmeren. Verander je leven, denken of gedrag met een training. Tijdens een NLP training in Utrecht worden je persoonlijke pijnpunten op een positieve manier aangepakt. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor steun, een klankbord of een vertrouwenspersoon… Read more »

Vind snel een administratief medewerker via de bemiddelaar uit Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Vind snel een administratief medewerker via de bemiddelaar uit Rotterdam

Heeft u binnenkort extra personeel nodig? Bijvoorbeeld omdat er een groot project op de planning staat of omdat uw bedrijf sterk aan het groeien is? In beide gevallen is het verstandig om contact op te nemen met DDD Personeel. Dit bedrijf kan u op korte termijn goed, betrouwbaar en gedreven personeel leveren, bijvoorbeeld een administratief medewerker in Rotterdam. Op wat… Read more »

Vergroot uw kennis over Wajong banen en de doelgroep van de participatiewet

      Reacties uitgeschakeld voor Vergroot uw kennis over Wajong banen en de doelgroep van de participatiewet

Weet u al veel over Wajong banen en de doelgroep van de participatiewet? Deze kennis kan namelijk veel voor uw bedrijf betekenen. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap die vanuit de wet arbeidsondersteuning op zoek zijn naar werk. Het zijn mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu… Read more »

Aan de slag als CAD tekenaar

      Reacties uitgeschakeld voor Aan de slag als CAD tekenaar

Wilt u aan het werk gaan als CAD tekenaar, maar heeft u nog geen geschikte vacature gevonden? Weet u gewoonweg niet waar u moet beginnen? Dan gaat u het naar een specialistisch online platform waar u eenvoudig gevonden wordt. Dankzij bedrijven, zoals Cadjobs, vindt u eenvoudig werk, maar vinden werkgevers u net zo eenvoudig. Doordat zij zich richten op bedrijven… Read more »

Schrijf je in voor een training omgaan met agressie

      Reacties uitgeschakeld voor Schrijf je in voor een training omgaan met agressie

Heb je je ingeschreven voor een training omgaan met agressie? Goede keuze! Het komt namelijk te veel voor dat men niet weet hoe hij/zij moet reageren op agressie. Bij PW Consultancy wordt er altijd met jou naar de best mogelijke werkwijze gezocht. Agressie hoort eenmaal bij mensen en bij het verdedigen van belangen. Iedereen zal hier wel eens mee te… Read more »

Leer ladders keuren bij een specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Leer ladders keuren bij een specialist

Wist u da ladders keuren erg gemakkelijk is? Het is hierbij belangrijk dat u goed weet waar u op moet letten. Deze interactieve cursus bij Omega heet, geheel toepasselijk Keuren Ladders, Trappen en (rol)Steigers. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht… Read more »