Category Archives: Hobby en vrije tijd

Gezellig de waterpijp roken

      Reacties uitgeschakeld voor Gezellig de waterpijp roken
Seniorplein

Als je vrienden je vragen of je met hun de waterpijp gaat roken dan is het lastig om nee te zeggen. Het is een aangelegenheid die vaak gepaard gaat met gezelligheid. Deze avonden vinden vaak plaats onder het genot van een drankje en kunnen voorafgaand zijn aan een avondje stappen. Roken is slecht voor je en dat geld ook voor… Read more »

Bruto of netto winnen bij de loterij

      Reacties uitgeschakeld voor Bruto of netto winnen bij de loterij
Seniorplein

Velen van ons fantaseren er natuurlijk regelmatig over, ‘wat zou ik allemaal doen wanneer ik een groot bedrag win bij de loterij’. Het lijkt iedereen natuurlijk waanzinnig om zo’n groot bedrag te winnen, deze fantasie is dan ook vaak hetgeen wat mensen motiveert om mee te gaan spelen. Ondanks dat je weet dat de winkans loterijen eigenlijk maar heel klein… Read more »

Speeddating-belgie.be: Speeddaten in Antwerpen, Leuven, Hasselt!

      Reacties uitgeschakeld voor Speeddating-belgie.be: Speeddaten in Antwerpen, Leuven, Hasselt!
Seniorplein

Speeddating-belgie.be nodigt u uit! Speeddating-belgie.be dat is speeddaten in Leuven, Antwerpen, Hasselt & Limburg . Dit speeddatingbureau levert wekelijks voor boeiende en onvergetelijke dating ervaringen. We zijn dan ook het speeddatingbureau bij uitstek voor plezante en verrassende speeddates die u vanaf april 2014 wekelijks zal kunnen bijwonen op diverse locaties in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij hadden u bij deze ook met veel plezier willen uitnodigen op de eerste speeddating sessies die zullen doorgaan in Hasselt , Antwerpen… Read more »